Tri ćerke i sin njihovo su blago: Supruga Nenada Jezdića nikada nije viđena u javnosti, kada su se venčali nisu imali ništa osim ljubavi

Tri ćerke i sin njihovo su blago: Supruga Nenada Jezdića nikada nije viđena u javnosti, kada su se venčali nisu imali ništa osim ljubavi

Autor: | 17/01/2022

8

Supruga Nenada Jezdića prava je enigma za javnost

O privatnom životu Nenada Jezdića, jednog od najcenjenijih glumaca svoje generacije, malo toga se zna, kako zbog činjenice da retko daje intervjue i pri tom brižljivo bira reči, tako i zbog toga što nema profil ni na jednoj društvenoj mreži.

- Ne verujem u sajber svet, nemam mreže i profile, to je za mene lažni svet - jasan je.

Pročitajte: Drugari iz osnovne škole - Malo ko zna da je Nenad Jezdić venčani kum ovom popularnom pevaču (foto)

ATA Images

 

Iako zajedničke fotografije nikada nisu dospele u javnost, nije tajna da je već četvrt veka u skladnom braku sa suprugom Sarom. Venčali su se 1996. godine u manastiru „Visoki Dečani“, na Kosovu i Metohiji, u prisustvu članova porodice i prijatelja, među kojima su bile brojne Nenadove kolege. U godinama koje su usledile dobili su četvoro dece: tri ćerke i sina.

‒ Kada sam rekao „da“, da li u crkvi, pred svedocima, u opštini, sećam se svoje prve pomisli: „Sad daj sve od sebe da ovo tvoje 'da' nikada ne bude ukaljano“ ‒ otkrio je jednom prilikom Nenad Jezdić, koji važi za vernog muža i uzornog porodičnog čoveka.

Pročitajte: Nenad Jezdić - Ne računam da će doći princ na belom konju i da će učiniti moj život srećnijim

Dok, s jedne strane, kontinuirano gradi uspešnu glumačku karijeru, podjednako je posvećen svom imanju u selu Zabrdica, nadomak Valjeva. Uz porodičnu kuću podigao je i destileriju za preradu rakije. Komšije iz mesta svedočile su novinarima koji su ih obilazili da se često dešava da Nenad provede dan na traktoru, obrađujući zemlju, a zatim hita za Beograd da odigra predstavu.

Instagram

 

Supruga Nenada Jezdića od prvog dana verovala je u njihovu ljubav 

Iako danas živi prilično lagodno, početak bračnog života nije delovao obećavajuće.

‒ Kada smo supruga i ja prvo dete stvarali, kad smo se venčali i počinjali porodični život, mi smo imali jedan tanjir i jednu viljušku. Ona viljušku, a ja tanjir. Ili obrnuto, svejedno. Poenta je da smo verovali u budućnost. Treba verovati. Ljubav ne možeš da osetiš ako ne veruješ. A bitno je da to osetiš, jer sva zadovoljstva dolaze iz ispunjenosti čoveka ljubavlju za svog bližnjeg i iz one ljubavi koju dobija od svog bližnjeg ‒ kaže Nenad koji ima prilično jasan stav o roditeljstvu.

‒ Deci jedino pomažemo ukoliko im damo pravi primer. Jedna mudrost kaže: „Ako hoćeš da menjaš svet, prvo počni od sebe.“ 

Komentari (8)

Loading
mila 21:39 17.01.2022
Odgovori

Eh,da je vise ovakvih stablnih muskaraca koji su za porodicu i bez skandala..Moje postovanje divnom glumcu i coveku.

Prija 22:26 17.01.2022
Odgovori

Nenade, Ja poceh svoju bracnu misiju kroz Studenicu i dobih od Boga tri sina. Samo kazem...

Jelena 08:12 18.01.2022
Odgovori

Jako mi je drago zbog njihove srece i sve najlepse im zelim od srca! Bas lepa prica o vencanju u Visokim Decanima. Tacno se po Nenadu vidi da ima srecu u porodici jer je emotivno stabilan, zreo, uravnotezan. Njegovoj supruzi i njemu zelim svu ljubav, srecu, zdravlje i blagostanje.

Enisa 09:14 18.01.2022
Odgovori

Posebna vrsta Gospodina!!! Kad god sam imala priliku da pogledam njegova gostovanja u emisijama, ostajala sam prikovana uz ekran, svaka reč mu je za medalju. Nenade svaka čast na životnom putu koji si izabaro.

Marina 17:30 18.01.2022
Odgovori

Divno eto takvih porodica ima. Odličan glumac, nije čovek od skandala, nekako je simpatičan. Divno što imaju toliko dece i eto ne eksponira suprugu i decu u javnost. Bravo i za mišljenje o društvenim mrežama. Sve najbolje!

Da 20:07 19.01.2022
Odgovori

Steta je sto u ovoj zemlji nema vise osoba kao sto si ti. Cast,ponos i ljudskost koja te krase.

Da 20:07 19.01.2022
Odgovori

Steta je sto u ovoj zemlji nema vise osoba kao sto si ti. Cast,ponos i ljudskost koja te krase.

hellomagazin.rs hellomagazin