Ognjen Amidžić: Moja supruga nema nijednu manu!

Ognjen Amidžić: Moja supruga nema nijednu manu!

Autor: | 10/11/2020

0

Ognjen Amidžić u braku sa lepom Danijelom Dimitrovskom uživa već osam godina. Njih dvoje su izuzetno skladan par koji se voli, izuzetno podržava, a posebno im je bitno da privatnost sačuvaju za sebe. Sa sinom Matijom uživaju u ludoj zabavi, a ponosni tata otkriva, kako je zbog poslovnih obaveza veoma često odsutan.

‒ Privatni život trpi! Posao kojim se bavim je sam po sebi nekonvencionalan i ispada iz svih okvira. Moram priznati da mi nije teško jer volim da se bavim kreativnim stvarima, a to je nešto što pruža ovaj moj posao. Svi članovi porodice pružaju mi podršku, pa mi je samim tim mnogo lakše. Naravno da bih bio najsrećniji kada ne bih imao obaveze i sve vreme ovoga sveta posvetio njima, ali ne verujem da taj luksuz iko sebi danas može da dozvoli ‒ iskren je Ognjen.

Pročitajte: Ognjen Amidžić - Iznenađenje koje moja Danijela najviše voli

Ognjen ističe da mu sin pomaže da bude kreativniji i maštovitiji, jer u njemu budi tu crtu večitog deteta:

‒ Matija mi daje posebnu energiju. Sreća i iskrenost koju mi pruža je nešto što mi napuni baterije i kada sam na izdisaju ‒ kaže voditelj za „Kurir“.

Ipak, Ognjen ističe da je najveća zasluga za to što je porodica srećna i na okupu definitivno Danijelina i ističe da je izuzetno srećan što mu je ona žena!

‒ Cenim njenu privrženost, posvećenost, istrajnost, normalnost... Ona je žena koja čvrsto stoji sa obe noge na zemlji i takva je oduvek bila. Našu kuću drži u svojim rukama i usmerava brod naše porodice. Moja supruga nema nijednu manu. Ona je savršena, a jedna od osobina koje cenim kod nje je savršenost - opisuje Ognjen lepu Danijelu.

Pročitajte: Ognjen i Danijela Amidžić - Ma kakav razvod, naš brak nije površan

Ognjen Amidžić i Danijela Dimitrovska oduvek su skladan par i posvećeni roditelji, a Ognjen sada otkriva i koja im je najveća želja:

‒ Oduvek sam maštao o velikoj porodici i to je moja velika želja koju ću, nadam se, ostvariti. Naravno da je danas teško jer čovek mora da radi kao lud kako bi obezbedio porodicu, ali verujem da u celom tom ludilu uvek može da se nađe način da se posvetite deci ‒ kaže voditelj.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram

Najnovije vesti