Ognjen Amidžić: Iznenađenje koje moja Danijela najviše voli

Ognjen Amidžić: Iznenađenje koje moja Danijela najviše voli

Autor: | 14/02/2020

0

Ognjen Amidžić tvrdi da on i njegova supruga nisu euforični kada je u pitanju proslava Dana zaljubljenih

Dan zaljubljenih je idealna prilika da nekome izjavite ljubav ili ako ste u dugoj vezi da još jednom svom partneru pokažete koliko vam je važan. Parovi u dogogodišnjim vezama ili brakovima dele se na dve grupe kada je Dan ljubavi u pitanju: dok jedni shvataju ovo kao još jednu priliku da proslave svoje emocije, drugi ne pridaju previše pažnje proslavi 14. februara jer im je svaki dan prilika da pokažu da im je stalo. Drugoj grupi pripadaju i Danijela Dimitrovska i Ognjen Amidžić. Oni već osam godina uživaju u bračnoj sreći koja ja upotpunjena rođenjem sina Matije u novembru 2013. godine.

– Nismo euforični kada je Dan zaljubljenih u pitanju. Nismo slavili ništa posebno ni dok smo bili u vezi, pa ni sada kada smo u braku. Ne doživljavamo ga tako da bude izdvojeniji od ostalih dana – priznao je Ognjen, a Danijela se nadovezala na njegove reči

–Nikada nismo obraćali pažnju na formu, nego na suštinu. A i nismo neki posebni romantici. Važno je kako parovi funkcionišu svakodnevno, a ne samo na Dan zaljubljenih –

– Jako sam romantičan. Danijela najviše voli kada je iznenadim tako što ostavim prljave stvari na stolu. Tada se najviše iznenadi. I onda se trudim da je, u znak ljubavi, stalno iznenađujem – rekao je voditelj, koji i za podgrevanje strasti u braku imao zanimljiv odgovor.

– Normalno da treba strasti podgrevati. Moja velika strast su špagete, pa ih često podgrevam u mikrotalasnoj peći, dok Danijela koristi rernu– našalio se Ognjen, a ni Danijela mu nije ostala dužna–  Ja ih podgrevam na 250 stepeni. Znači na maksimalnoj temperaturi – rekli su u šaljivom tonu za BlicSuperTV.

   U njihovom braku nema mesta ljubomori

Nije mali broj onih koji osećanje ljubomore poistovećuju sa znakom ljubavi i prvrženosti partneru, ali u odnosu Ognjena i Danijele ovakvim emocijama nema mesta.

–  Mi smo operisani od ljubomore–rekla je manekenka, a na pitanje kako zavode jedno drugo, izbegla je odgovor.

–   Ja sam bila uvek stidljiva, tako da na ovo pitanje ne bih mogla da odgovorim–  

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DANIJELA DIMITROVSKA (@danijeladimitrovska) on Apr 16, 2019 at 1:53pm PDT

Na pitanje da li bi u ovoj godini više voleli da dobiju ćerku ili sina, Danijela odgovara: –  Nije baš da je lutrija, pa da nešto biramo. Ni kada sam bila trudna sa Matijom nismo mnogo o polu razmišljali – kaže  Danijela dok za razliku od nje, Ognjen ima spremno i ime za budućeg naslednika ili naslednicu.

–    Kako god, zvaće se Miša, bilo muško ili žensko. Miša je super ime –   istakao je voditelj, ali Danijela tvrdi da će svakako Matija biti taj koji odlučuje koje ime će biti.

Kako su oboje poslovno angažovani, svaki trenutak koriste da otputuju sami.

–  Najbolje je kada odemo zajedno negde, ali to je retko. Kada se pojavio gospodin Matija, ta putovanja su nam postala najlepša. Uvek možeš da izdvojiš malo vremena za sebe. Mi se trudimo kada iskrsne neka prilika ili malo prostora da nešto organizujemo koliko možemo –  kaže Ognjen.

Ognjen Amidžić snimio pesmu sa Danijelom

Ekranizaciju numere par je uradio na Maldivima, gde su nedavno boravili na odmoru, a interesantno je da su ceo spot snimili sami, mobilnim telefonom. Iako Danijela nije imala u planu da se ikada lati mikrofona, život je demantovao.  Pravi razlog zbog kog je manekenka odlučila da snimi pesmu sa suprugom je njihova opklada.

Hellomagazin.rs Ata/Instagram

Slične Vesti