Iz kratkog braka dobila je dva sina koja je sama podigla: Ovo su Vlastimir i Igor, najveći ponos Ljiljane Stjepanović FOTO

Iz kratkog braka dobila je dva sina koja je sama podigla: Ovo su Vlastimir i Igor, najveći ponos Ljiljane Stjepanović FOTO

Autor: | 21/02/2023

0

Sinovi Ljiljane Stjepanović najveći su ponos uvažene glumice

U vreme kad je polagala ispit na Fakultetu dramskih umetnosti Ljiljana Stjepanović bila je verena za svoju srednjoškolsku ljubav Bojana Repića, za koga se udala u 21. godini. Brak je, nažalost, kratko trajao.

‒ Bili smo dva različita sveta. Imala sam svega 27 godina kad smo se razišli. Nije mogao da podnese moj posao zbog ljubomore. Bio je službenik, nije me podržavao i shvatao neke stvari, tako da smo, nažalost, otišli u raskorak ‒ pričala je svojevremeno uvažena glumica, koja je sama odgajala sinove Vlastimira i Igora.

Pročitajte: Da ga sretnete na ulici odmah biste pogodili ko mu je majka - Ovo je Stefan, sin Seke Sablić FOTO

ATA Images

 

U intervjuu koji je pre nekoliko godina dala za HELLO! Ljiljana Stjepanović se osvrnula na period kada je kao samohrana majka podizala dva dečaka.

‒ Nije bilo lako, pogotovo ako se uzme u obzir da su moji sinovi odrastali devedesetih, kada nije bilo lako podizati decu ni u kompletnim porodicama. Morala sam duplo više da radim da bih im obezbedila osnovne stvari, ali su i Igor i Vlastimir stasali u divne porodične ljude. Kad imate takvu decu, onda lako zaboravljate na sve poteškoće koje su vas snalazile. Bilo je tu svega, od izbacivanja iz stana do raznih drugih ružnih stvari, ali najvažnije je da je sve ostalo u prošlosti i da smo sada u životnoj fazi kada je sve dobro.

Pročitajte: Volela ga je više od sebe - Ovaj poznati glumac bio je suprug Radmile Savićević, kad je preminula, ponavljao je samo jedno

ATA Images

 

Sinovi Ljiljane Stjepanović u srećnom su braku

Igor je sa suprugom Natali u braku više od dvadeset godina, a i Vlastimir i Maja imaju poduži bračni staž.

‒ Moram da kažem da su to divne žene iz divnih porodica, te su pune poštovanja kako prema svojim roditeljima, tako i prema meni ‒ istakla je Ljiljana, koja je najviše ponosna na četiri unuke: Kseniju, Ljiljanu i bliznakinje Angelinu i Doroteu.

Facebook

 

Facebook

 

Ksenija Repić je sa pet i po godina dobila ulogu u seriji „Selo gori, a baba se češlja“ i zavolela glumu, a kako je od bake nasledila talenat ne čudi što je danas student na Fakultetu dramskih umetnosti.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images