Unuku Ljiljane Stjepanović ste obožavali u seriji koju je pratila cela Srbija, koliko liče! FOTO

Unuku Ljiljane Stjepanović ste obožavali u seriji koju je pratila cela Srbija, koliko liče! FOTO

Autor: | 09/06/2023

0

Unuka Ljiljane Stjepanović kopija svoje bake

Glumica Ljiljana Stjepanović decenijama nas iznova osvaja svojim talentom, šarmom i samom pojavom. Osim zavidne karijere, glumica iza sebe ima i veliku porodicu koja je njen ponos i dika.

Ljiljana je majka Vlastimiru i Igoru, a s obzirom da su njeni sinovi odrastali u teškom vremenu za celu naciju, tokom devedesetih, glumica je otkrila da nije bilo nimalo lako biti samohrana majka i žena koja je sa sobom nosila prilično tešku životnu priču.

Pročitajte: Ljiljana Stjepanović - Svaka porodica ima svoje probleme, ali se kod nas na kraju uvek sve dobro završi

Ata Images

 

‒ Nije bilo lako, pogotovo ako se uzme u obzir da su moji sinovi odrastali devedesetih, kada nije bilo lako podizati decu ni u kompletnim porodicama. Morala sam duplo više da radim da bih im obezbedila osnovne stvari, ali su i Igor i Vlastimir stasali u divne porodične ljude. Kad imate takvu decu, onda lako zaboravljate na sve poteškoće koje su vas snalazile. Bilo je tu svega, od izbacivanja iz stana do raznih drugih ružnih stvari, ali najvažnije je da je sve ostalo u prošlosti i da smo sada u životnoj fazi kada je sve dobro - rekla je ona za Hello.

Igor je sada odrastao čovek, u braku je već preko 20 godina sa Natali, dok Vlastimir u braku sa izvesnom Majom. Ipak, Ljiljana sad od svega najviše ističe svoje četiri unuke, na koje je beskrajno ponosna - KsenijuLjiljanu i bliznakinje Angelinu Doroteu.

Pročitajte: Odluka koja je mogla da promeni sve - Ovo je sin Ljiljane Stjepanović koji je bio spreman da reskira život, a sve zbog jedne stvari

Facebook

 

‒ Moram da kažem da su to divne žene iz divnih porodica, te su pune poštovanja kako prema svojim roditeljima, tako i prema meni - rekla je glumica jednom prilikom.

Ksenija je, između ostalog, već sa pet godina igrala u seriji Selo gori, a baba se češlja, ona je tumačila lik male Milice, koja je bila i u seriji unuka Ljiljani, dok je danas student Fakulteta dramskih umetnosti.

- Imam razmak između zuba na baku, i dosta ličim na nju kad je bila mlada. Volela bih da postanem glumica, jer mislim da su glumci večita deca, a ja ne bih nikad želela da odrastem -  rekla je svojevremeno Ksenija.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Luka Šarac

Slične Vesti

Najnovije vesti