Darko Lazić otkrio da je rešio sukobe sa Anom, a onda se ona oglasila nikad brutalnije

Darko Lazić otkrio da je rešio sukobe sa Anom, a onda se ona oglasila nikad brutalnije

Autor: | 12/11/2020

0

Sukob Ane Sević i Darka Lazića, nastao zbog njegove izjave da ćerku nije video godinu dana je rešen. Ili barem Darko tako tvrdi. Pomirenje Ane Sević i Darka Lazića zvučalo je nemoguće, ali prema pevačevim rečima ipak se desilo.

Naime, Darko je sa ćerkicom i sinom proveo zajedničko vreme, a onda je otkrio i kako je rešio nesuglasice sa bivšom suprugom.

- Ispeglali smo sve kao roditelji, kao odrasli ljudi. Sve se da lepim rečima rešiti, mora da se napravi kompromis. Normalno je da se imaju nesuglasice, svuda ih ima, to je prirodna stvar. Rešili smo to što je bilo i lepo se dogovorili, mezimica je bila dva dana kod mene, nema gde nismo stigli - kaže Darko za "Blic" i dodaje:

- Nedostajala mi je Lorena, vezan sam za nju kao i za Alekseja. Zajedno smo išli u igraonicu, ona je jahala konja, ma svuda smo išli i uživali smo zajedno, bilo je prelepo.

Pročitajte: Prizor koji će vas raznežiti - Darko Lazić za ruku drži ceo svoj svet (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial) on Nov 7, 2020 at 7:52am PST

Pomirenje Ane Sević i Darka Lazića zvučalo je kao logičan sled i najbolje rešenje za Lorenu, pa su mnogi poverovali pevačevim rečima, a onda se oglasila Ana.

- Opet Lazić i neke izjave. Ja sam jednom dokazala da govori neistinu tako da šta god da je rekao ne zanima me, time se bave advokati - besno je poručila Ana.- Hvala na pitanju, ali ja u Lazićevom rijalitiju za medije ne želim da učestvujem - rekla je trudna pevačica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ANA SEVIC OFFICIAL (@anasevicofficial) on Oct 31, 2020 at 12:30pm PDT

Ipak, sudeći po fotografijama na Darkovom "Instagramu" sigurno je da je sa Lorenom proveo divno vreme, a da li će nesuglasice sa Anom rešiti i češće viđati ćerku, ostaje da vidimo.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram