Prizor koji će vas raznežiti: Darko Lazić za ruku drži ceo svoj svet (foto)

Prizor koji će vas raznežiti: Darko Lazić za ruku drži ceo svoj svet (foto)

Autor: | 09/11/2020

0

Konačno se slegla prašina i utihnuo je sukob između bivših supružnika, Ane Sević i Darka Lazića. Sve je počelo izjavom popularnog folk pevača, da ćerkicu Lorenu nije video više od godinu dana, na šta je trudna pevačica morala da reaguje.

– Bila je šokirana kada su joj javili da je rekao kako ćerkicu nije video godinu dana i to ju je mnogo potreslo, zbog čega je rešila da stavi tačku na opraštanje i konačno mu pokaže da je prešao sve granice – kaže izvor, a onda je svoju stranu priče iznela i Ana.

– Ne mogu da uđem u njegovu glavu da bih shvatila zašto je to izjavio... Priložila sam sudu sve dokaze, prvo ročište sa Darkom biće posle mog porođaja. O njemu više ne želim da pričam – rekla je ona za "Informer" i dodala.

Pročitajte: Ana Sević zadala Darku novi udarac - Dokazaće da je dobra majka

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ANA SEVIC OFFICIAL (@anasevicofficial) on Oct 31, 2020 at 12:30pm PDT

– Kada dođe vreme za to, moje dete će saznati celu istinu. Mada, Lorena je već sada dovoljno velika i shvata šta se dešava, iako ja ćutim o tome. Bitno mi je i da moji roditelji i prijatelji znaju ko govori istinu, jer su i sami prisustvovali brojnim neprijatnim situacijama - rekla je pevačica koja je u osmom mesecu trudnoće.

Ipak, čini se da su se među bivšim partnerima stišale strasti, pa je ćerka Darka Lazića ponovo sa svojim ocem i bratom. Fotografija, koju je pevač objavio raznežila je mnoge.

Pročitajte: Svađa o kojoj bruji region - Darko Lazić udario Marinu? Jedna fotografija sve otkriva!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial) on Nov 7, 2020 at 7:52am PST

Naime, ćerka Darka Lazića uživa sa ocem i preslatkim bratićem, Aleksejem, a pevač ne skida osmeh sa lica, jer za ruku drži ceo svoj svet!

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs

Najnovije vesti