Nestala posle zemljotresa: Pronađena turska glumica Džansu Dere VIDEO

Nestala posle zemljotresa: Pronađena turska glumica Džansu Dere VIDEO

Autor: | 14/02/2023

0

Džansu Dere zabrinula je ljubitelje turskih telenovela. Lepoj glumici izgubio se svaki trag posle razornog zemljotresa koji je pre nekoliko dana pogodio jug zemlje, a kako se nije oglašavala ni na društvenim mrežama počele su da kruže razne informacije i dezinformacije.

Pročitajte: Fatalna Džansu Dere - Opčinila je Ezela, pomutila razum moćnom Sulejmanu, ali u ljubavi sreće nije imala

Carlos Alvarez/Getty Images

 
 

Da li je Džansu jedna od žrtava, kojih sada već ima više od trideset hiljada? To je prvo što su se zapitali turski, ali i neki evropski portali, a posebno njeni fanovi. Iako se ona i dalje ne javlja, na portalima su se pojavile fotografije na kojima se vidi kako osoba koja veoma liči na nju pomaže u pakovanju humanitarne pomoći u društvu još nekih turskih zvezda. Nije potvrđeno da je reč o njoj, ali je dovoljno da obožavaoci odahnu. „Sve je u redu, živa je i zdrava!“, odmah su reagovali.

 

 

Džansu Dere najavljena je kao jedan od učesnika humanitarne akcije koji organizuju turski kanali kako bi se prikupila sredstva za pomoć području pogođenom zemljotresom, prenosi italijanski izvor na Jutjubu. Pojavila se i informacija da je popularna glumica ovih dana trebalo da putuje u Španiju na festival, ali je u poslednjem trenutku odustala.

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Getty Images

Slične Vesti

Pročitajte još