Šire se glasine o smrti: Glumica Džansu Dere nestala posle zemljotresa, porodica ćuti, javnost strepi od najgoreg

Šire se glasine o smrti: Glumica Džansu Dere nestala posle zemljotresa, porodica ćuti, javnost strepi od najgoreg

Autor: | 13/02/2023

0

Džansu Dere nestala posle zemljotresa

Snažan zemljotres koji je pogodio Tursku poremetio je skoro sva dešavanja u toj zemlji. Jedine vesti koje dopiru do sveta vezane su za ogromne ljudske žrtve i materijalnu štetu i ne postoji poznata ličnost sa Bosfora koja ne učestvuje u humanitarnim misijama i nastojanjima da se život što pre vrati u normalu.

 

 

Među informacijama koje su zabrinule javnost, a dolaze iz područja pogođenog zemljotresom, našla se i jedna o Džansu Dere. Naime, neki mediji navode da je lepa glumica nastradala i da je pod ruševinama jer od nje već danima nema ni traga, ni glasa. U potragu su se dale i lokalne vlasti, dok po društvenim mrežama kolaju razne neproverene vesti.

Pročitajte: Ovoj lepotici je Sulejman slomio srce u paramparčad - Ostavio je trudnu zbog Šeherezade, ona iz očaja odlučila da pobaci FOTO

Pascal Le Segretain/Getty Images

 

Mnoge buni činjenica da se članovi njene porodice još nisu oglasili. S druge strane, nema ni potvrde da se Džansu Dere u to vreme nalazila na jugu Turske, a njena poslednja objava na Instagramu je od 5. januara. Nadajmo se da će se uskoro javiti, živa i zdrava.

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Carlos Alvarez/Getty Images

Slične Vesti

Najnovije vesti