Radi na televiziji, a vešto se krije: Ko je markatni Dragan Karadžić koji je zarobio srce ministarke Darije Kisić

Radi na televiziji, a vešto se krije: Ko je markatni Dragan Karadžić koji je zarobio srce ministarke Darije Kisić

Autor: | 16/02/2022

1

Partner Darije Kisić Tepavčević misterije za javnost

Otkako se ministarka Darija Kisić Tepavčević prvi put pojavila u javnosti sa emotivnim izabranikom Draganom Karadžićem ne prestaje da se priča o čelnom čoveku televizije B92.

Markantni gospodin, rođen u Beogradu 1957. godine, uprkos tome što je najveći deo karijere proveo u medijima sam je retko davao intervjue, pa se na prste jedne ruke mogu izbrojati njegove izjave koje nemaju veze sa poslom kojim se bavi.

Pročitajte: Ministarka se razvela u tajnosti - Ovo je novi emotivni partner Darije Kisić Tepavčević, više se ne kriju (foto)

ATA Images

 
 
 

U njegovoj biografiji izdvaja se da je završio Petu beogradsku gimnaziju, a zatim diplomirao na Pravnom fakultetu u Beogradu. Kasnije je, na Fakultetu za poslovni menadžment u Baru, stekao i zvanje diplomiranog menadžera. Svestrano obrazovanje omogućilo mu je da se bavi raznim poslovima, pa je tako dve godine proveo u Kini, kao i u još nekim azijskim zemljama.

Pročitajte: Nepogrešiva je u ovome - Zanimljivost koju niste znali o doktorki Dariji Kisić Tepavčević

Promo

 
 

Osim što je prilično aktivan na Tviteru, gde redovno komentariše aktuelne događaje i učesnike društveno-političkog života, partner Darije Kisić Tepavčević i ličnim prisustvom daje podršku u pojedinim situacijama. Tako je, zajedno sa ministarkom, podržao skup koji su organizovali roditelji Novaka Đokovića tokom njegovog boravka u Australiji.

Pročitajte: Prelepa i odgovorna - Upoznajte ćerku ministarke Darije Kisić Tepavčević (foto)

Promo

 
 

Iako o porodičnom statusu ne govori, jedna od objava koja se može pročitati na njegovom nalogu na Tviteru, izgleda, kazuje mnogo toga: „Tužni smo kada nam deca odu posle novogodišnjih praznika, a srećni što imaju roditeljski dom u koji uvek mogu da se vrate.“

Komentari (1)

Loading
Redakcijo 22:41 17.02.2022
Odgovori

Rodjen je u Crnoj Gori...odakle Vam podatak da je rodjen u Beogradu

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još