Nekada je bio poznati pevač, danas vodi poslastičarnicu: Ovako sada izgleda prvi dečko Milice Todorović, oženjen je i ima sina FOTO

Nekada je bio poznati pevač, danas vodi poslastičarnicu: Ovako sada izgleda prvi dečko Milice Todorović, oženjen je i ima sina FOTO

Autor: | 09/02/2023

0

Prvi dečko Milica Todorović bio je njen kolega

Muzičko takmičenje Zvezde Granda, u kome je učestvovala u sezoni 2004 / 2005, mladoj Milici Todorović donelo je profesionalnu afirmaciju, ali i veliku ljubav.

Iako tek devojčurak od 15 godina, imala je dovoljno talenta i harizme da očara publiku i pobedi u drugoj sezoni. Veliku podršku pružio joj je Nenad Jovanović, koji je i sam bio učesnik. Između njih dvoje prvo se rodilo prijateljstvo, koje je ubrzo preraslo u ljubav.

Pročitajte: Žene ne mogu da poveruju da je to bivši dečko Milice Todorović - Miloš Paunović izgleda neprepoznatljivo

Facebook

 

Zaljubljeni par je u zajedničkim izjavama tvrdio da će ostati zajedno do kraja života, ali su se, ipak, razišli posle četiri godine veze. Milica je tada počela da se zabavlja sa Radetom Kovačevićem, rođenim bratom Saše Kovačevića, dok se Nenad okrenuo karijeri.

− Ostali smo u super odnosima, što je nekim ljudima čudno. Uvek se lepo pozdravimo, nema razloga da bude drugačije. Nismo se svađali, ona je super devojka, kvalitetan čovek, čujemo se kada je teško i uvek smo tu jedno za drugo − otkrio je Nenad u emisiji Grand magazin.

 

 

− Dve godine posle takmičenja počeo sam da radim sa Danijelom Vranić, koja je u beogradskim klubovima bila broj jedan. Proputovali smo dosta, kao što sam i sa Zvezdama Granda. Išlo mi je odlično, radio sam privatna veselja, svirke, a onda sam se povukao – priznao je pevač koji je nestao sa muzičke scene iako su mu predviđali ozbiljnu karijeru.

Pročitajte: Bila je san svakog muškarca, a onda ju je loš imidž uništio - Pogledajte kako danas izgleda pevačica Milena Ćeranić FOTO

 

 

Odlučio je da prednost da porodičnom životu, pa se 2014. godine oženio i dobio sina. Još se bavi muzikom, ali se ne eksponira javno. Sa suprugom je započeo privatni biznis, zajedno vode poslastičarnicu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin