Nikolija i Relja doneli važnu odluku: Idemo sami bez dadilja i bilo koga drugog, jer je to potrebno porodici!

Nikolija i Relja doneli važnu odluku: Idemo sami bez dadilja i bilo koga drugog, jer je to potrebno porodici!

Autor: | 10/07/2019

0
Foto Žarko Radovančev

Bračno-muzički par Nikolija Jovanović i Relja Popović su roditelji malene Relje, ali i muzičari koji su u prethodnom periodu naporno radili i oboje izdali albume, te su odlučili da je vreme da se posvete samo sebi i svojoj maloj porodici.

Nikolija je predložila suprugu da odmor ne bude tek desetak dana, već da čitav mesec uzmu za sebe i da se sklone od svega, kako bi se posvetili jedno drugome u potpunosti.

- To je bila moja odluka sa kojom se Relja složio, jer smo zaslužili takav odmor. Oboje smo izdali albume i uložili mnogo truda u ceo posao. Ići ćemo na neku drugu destinaciju, nećemo u Grčku, jer smo Rea i ja već bile u Atini - rekla je Nikolija za Blic i objasnila na koji način će se organizovati, kao i zašto je važno da se u potpunosti posvete jedno drugome.

https://www.instagram.com/p/BzsS7hRIx0S/

- Idemo sami bez dadilja i bilo koga drugog, jer je to potrebno porodici. Noću i danju ćemo biti posvećeni jedni drugima i Relja i ja ćemo se igrati sa Reom zajedno u pesku i deliti obaveze oko nje. Biće to pravi odmor od svega i svakoga, samo kupanje, sunčanje i lenčarenje. To su trenuci u kojima svi beskrajno uživamo - objasnila je Nikolija.

https://www.instagram.com/p/BzA4QvYInw8/

hellomagazin.rs Žarko Radovančev