Još jedna tragedija: Porodica Nigora Lazića zavijena u crno, reper nem od bola

Još jedna tragedija: Porodica Nigora Lazića zavijena u crno, reper nem od bola

Autor: | 16/11/2020

0

Nigor Lazić neutešan je i slomljen od bola. Porodica popularnog repera doživela je još jedan veliki gubitak. Nigor je na svom profilu na „Instagramu“ otkrio da mu je preminula majka. Odlučio je da se od najvoljenijeg bića na svetu oprosti uz stihove pesme Pere Zupca, koji su kao bomba odjeknuli ovom društevnom mrežom.

- Obične smrti i herojske smrti
i pesničke smrti od omče i metka,
nek te ne zbunjuju, zemlja se vrti,
smrt je, u stvari, život ispočetka.

Neko će drugi, neznan i drag,

još lepše pesme da ti piše.
Za svakim od nas ostane trag,
travka nad glavom kroz koju diše.

Možda smo bili ptica nad morem,
u Podmoskovlju breza tanušna.
Možda ćemo biti čempres međ borjem.
Život je velik! Smrt je majušna.

‒ Hvala, Majko, za neizmernu ljubav i što si me vaspitala da budem čovek kakav jesam. Počivaj u miru nebeskom sa tvojim Stojanom, vole te tvoji Igor i Goran i čuvaju u srcu doveka ‒ reči su koje je neutešan Igor Lazić napisao pored majčine fotografije.

Pročitajte: Igor Lazić Nigor o tragediji koja je ugasila “Montenigerse” - Nebojša je sada negde gore sa Gruom

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Igor Lazić- Niggor-official (@niggorlegalazic)

Brojne Nigorove kolege uputile su mu saučešće, kao i reči utehe, među kojima Ivana Peters, Željko Samardžić, Sergej Ćetković, Marija Karan, Tijana Dapčević i mnogi drugi.

Posle mnogih tragedija koje su ga zadesile, Nigor je ponovo suočen sa velikim bolom. Iako se još nije oporavio od smrti Grua, koji mu je bio veliki prijatelj, reper je već doživeo novi životni udarac. Pre 21 godinu Nigor Lazić izgubio je kolegu i najboljeg druga Nebojšu Saveljića koji je tragično izgubio život u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Podgorica-Cetinje.

Pročitajte: Javnost se tužnim rečima oprašta od Grua, a Nigor Lazić od bola ne može da govori - Očajan sam!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Igor Lazić- Niggor-official (@niggorlegalazic)

Nigor je pre osam godina dijagnostikovan i tumor hipofize, a ubrzo potom suočio se sa gubitkom bratanice Teodore. Naime, ćerka njegovog rođenog brata Gorana u 13. godini preminula je u snu. Igor se dugo borio da vrati osmeh u svoju svakodnevicu.

– U proteklih nekoliko godina bilo je mnogo tužnih stvari u mom životu. Desile su se velike tragedije u familiji, koje sam teško prebrodio, a i ta borba za zdravlje, koja je, na sreću, uspešno završena, bila je veoma teška. Sve to, naravno, ostavlja posledice. Stres je veliki, nemoguće je biti ravnodušan. Rane ostaju. Izgubio sam brojne prijatelje. Život je nemilosrdan, danas smo tu, sutra nismo, zato bi trebalo živeti punim plućima i maksimalno koristiti svaki trenutak. Ne bi trebalo klonuti i dozvoliti da vas bilo šta pokoleba, makar i najgore stvari koje su se meni izdešavale. Trudim se da budem optimista i da guram dalje – rekao je svojevemeno Nigor za magazin "HELLO!".

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Igor Lazić- Niggor-official (@niggorlegalazic)

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, instagram

Najnovije vesti