Povukla se sa scene i napustila grad: Ovde je Vera Čukić posle smrti voljenog supruga pronašla svoj mir

Povukla se sa scene i napustila grad: Ovde je Vera Čukić posle smrti voljenog supruga pronašla svoj mir

Autor: | 26/01/2023

0

Vera Čukić posle smrti supruga napustila Beograd

Omiljena glumica bivše Jugoslavije Vera Čukić poslednjih godina povukla se iz javnosti i uživa u zasluženoj penziji.

Dok je njen suprug Gordan Mihić bio živ, Beograđani su ih često viđali u šetnji centrom grada. I u poznim godinama plenili su dostojanstvom, elegancijom i harizmom. Diva naše kinematografije pred kamere je poslednji put stala 2011, a prošlog leta je u Jugoslovenskoj kinoteci primila Zlatni pečat za doprinos filmskoj umetnosti, za osamdeset uloga ostvarenih u filmovima, TV dramama i serijama.

PročitajteLola i Mila skaču od sreće - Žena Sergeja Ćetkovića podelila vesti o PRINOVI, prelep prizor iz porodičnog doma FOTO

Arhiva Hello!

 

− Znam koliko bi se Gordan obradovao kada bi znao da sam dobila nagradu. On se više radovao mojim uspesima nego svojim. To mu je bilo važno, da sam ja srećna i zadovoljna – rekla je tom prilikom, ne krijući koliko joj nedostaje suprug koji je preminuo 2019. godine.

Pročitajte: Simeon, Leona i... Nikola Rokvić po treći put postao otac, devojčica dobila anđeosko ime

Arhiva Hello!

 

U intervjuu koji je dala za Gloriju otkrila je da više ne živi u Beogradu.

− Udaljena sam četrdesetak kilometara od grada. U predivnom sam kraju, u kući koju smo Gordan i ja, a kasnije i naša ćerka Ivana, izgradili. To traje pedeset godina i toliko sam sa Gordanom bila životni drug. Održavam tu našu kuću, trudim se da bude u dobrom stanju, trudim se oko moje Ivane i onih koje volim. Više i ne pišem. Posle dve knjige koje sam objavila, počela sam da pišem i treću, napisala sam tridesetak stranica i onda prestala. Ponele su me druge stvari.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Arhiva Hello!

Slične Vesti