Beograd je zamenila seoskom idilom: Vera Čukić konačno u javnosti, koliko biste joj dali godina

Beograd je zamenila seoskom idilom: Vera Čukić konačno u javnosti, koliko biste joj dali godina

Autor: | 23/10/2023

3

Vera Čukić posle duže vremena u javnosti

Ivana Mihić poslednjih godina povukla se iz javnosti, a stan u centru grada zamenila je seoskom idilom. I dalje se bavi svojom profesijom, osim glume tu su i filmska produkcija i kolumne, a uvida u privatnu stranu njenog života imamo tek zahvaljujući Instagramu.

Instagram

 

Sada je objavila i fotografiju sa majkom, legendarnom Verom Čukić, koju godinama nismo videli. Zajedno su svratile u jednu kafanu koja ima posebno mesto u njihovom srcu i uspomenama.

Pročitajte: Najslađa je mamina kuhinja - Ivana Mihić podelila recept za Verin kolač

“Kafana kod Race je deo mog detinjstva i vezuju me najlepše uspomene divnog druženja! Ponovo radi, a novi vlasnik potrudio se da sačuva tradiciju i kvalitet ambijenta, hrane i usluge i, naravno, doda svoj pečat. Lazo, vidimo se uskoro ponovo sa svim našim prijateljima i rodbinom koja jedva čeka da dođe sa raznih strana sveta kako bi udahnula deo radosti koji se ovde oduvek nudio”, napisala je lepa glumica u objavi.

Instagram

 

Vera Čukić sada ima 84 godine, ali – da li biste joj dali toliko? Na slici sa ćerkom, koja je snimljena u pomenutoj kafani, izgleda zaista sjajno. S razlogom već decenijama važi za jednu od naših najlepših glumica.

Pročitajte: Povukla se sa scene i napustila grad - Ovde je Vera Čukić posle smrti voljenog supruga pronašla svoj mir

Posle smrti supruga, čuvenog scenariste Gordana Mihića, sa ćerkom je nastavila život u seoskoj idili, a po izgledu obe može se samo zaključiti da im ta atmosfera i te kako prija.

Arhiva Hello!

 

 

 

 

 

 

Komentari (3)

Loading
Mery M. 09:15 24.10.2023
Odgovori

Dve dame i jedan gospodin. U pravom smislu reči. Divna porodica Mihić!

Caca 12:13 25.10.2023
Odgovori

Stvarno su prelepi,damsko držanje,otmeno,sve u svemu,porodica tako primer i medju najlepšim. Samo nažalost nena gospodina Mihica.

hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti