Anđelka Prpić prvi put javno progovorila o razvodu: Evo šta je rekla

Anđelka Prpić prvi put javno progovorila o razvodu: Evo šta je rekla

Autor: | 17/11/2020

0

Anđelka Prpić razvod i kraj braka sa suprugom Darijom dugo nije komentarisala. Čini se da je popularna glumica odlučila da sve prođe u tišini, kako bi imala vremena da preboli i krene dalje, bez suvišnih pitanja. Kako o odnosu sa suprugom ne bi previše razmišljaja, Anđelka Prpić je, čini se, odlučila da radi više nego ikada.

Osim što je radila na filmu "Jedini izlaz", koji je u njenoj karijeri nešto potpuno drugačije, svakoga dana sa kolegom Milanom Kalinićem, na televiziji "K1" vodi popularnu emisiju "Drž' ga Božo!". Anđelka Prpić razvod je prvi put javno prokomentarisala baš tokom ove emisije.

Pročitajte: Bez njene podrške Anđelka Prpić ne bi mogla dalje (foto)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Andjelka Prpic (@andjelkap)

- Prvi put imam želju da kupim, nego me sramota da kažem, pekač za hleb. To je ovako malo i ti unutra nema šta da ti mesiš i muljaš, da čekaš da naraste... i naravno uvek se sve ulepi u zanoktice, nikad ne skinem prsten, dobro sad dao Bog sam razvedena, pa pstena nema, tako da nemam šta da skidam - rekla je Anđelka tokom emisije, a kako se čini sve je slučajno odala.

Podsetimo, još od jula ove godine, mediji su pisali o razvodu Anđelke i Darija Prpića, ipak, oni se do sada tim povodom nisu oglašavali.

Pročitajte: Posle teškog životnog perioda, Anđelku Prpić zadesilo je još i ovo

‒ U jednom trenutku kod njih je očigledno došlo do prezasićenja. Svako se trudio da u svom segmentu poslovnog života pruži maksimum. Anđelka je odlazila na probe, držala predstave širom Srbije i išla na turneje po evropskim gradovima, dok je Dario radio na svom biznisu u ugostiteljstvu i pokušao da bude uspešan u poslu. Presudan momenat u njihovom braku bio je kada su se emocije posle niza godina ugasile. I svako je želeo da nastavi put i započne novo životno, ali i ljubavno poglavlje. Početkom godine usledio je razgovor između Anđelke i Darija, kada je svako izneo svoje viđenje situacije u kojoj su se zatekli, te je jedino rešenje za njih bio razvod ‒ rekao je tada izvor blizak paru za „Blic“.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs

Slične Vesti