Posle teškog životnog perioda, Anđelku Prpić zadesilo je još i ovo

Posle teškog životnog perioda, Anđelku Prpić zadesilo je još i ovo

Autor: | 02/11/2020

0

Glumica Anđelka Prpić nedavno je prošla kroz veoma teško životno razdoblje. Naime, ona i njen suprug Dario Prpić našli su se na meti medija, a povod su bili njihovi sukobi, Dariova preljuba, ali i razvod, oko koga se nisu oglašavali. Iako je odlučila da preko svega toga pređe, Anđelka je za sobom ostavila stresan period, a sada se suočila sa novim problemom. Anđelka Prpić pozitivna na koronu.

Pročitajte: Bez njene podrške Anđelka Prpić ne bi mogla dalje (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by K1 (@k1televizija) on Nov 2, 2020 at 4:52am PST

Glumica se uključila u emisiju "Drž' se Božo", koju na "K1" televiziji vodi sa kolegom Milanom Kalinićem, i iz udobnosti svog doma, saopštila da je pozitivna na kovid-19.

- Pozitivna sam na Kovid 19, bez simptoma sam, ali pošto mi glumci koji snimamo serije moramo redovno da se testiramo, uradila sam test i pozitivna sam. Zato sam sad na distanci - rekla je Anđelka i dodala da se oseća kao i tokom obične prehlade.

Pročitajte: Razvodi se Anđelka Prpić?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andjelka Prpic (@andjelkap) on Aug 20, 2020 at 9:34am PDT

- Jesam malo osećala simptome, ali isto kao ranije kad sam bila prehlađena. Malo peckanje grla, malo curenje nosa i to je nešto što ranije ne bih ni tretirala. Dobro se osećam, i povukla sam se da ovo odležim, da se primirim, pa da nastavimo gde smo stali - ispričala je Anđelka.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Youtube printscreen, Instagram