Testament Ivane Tramp: Bivšoj dadilji ostavila psa i stan od milion dolara, Donaldu ni centa

Testament Ivane Tramp: Bivšoj dadilji ostavila psa i stan od milion dolara, Donaldu ni centa

Autor: | 22/01/2023

0

Testament Ivana Tramp

Prva supruga nekadašnjeg američkog predsednika Donalda Trampa preminula je u julu prošle godine. Telo Ivane Tramp pronađeno je u dnu stepeništa luksuznog stana na Menhetnu, gde je osamdesetih važila za neprikosnovenog matrijarha. Nesrećan slučaj, piše u policijskom izveštaju.

Pročitajte: Zlatni kovčeg i pozivnice za odabrane - Procurili detalji ekstravagantne sahrane, Ivana Tramp počiva na posebnom mestu

Getty Images

 

Ivana je većinu svoje imovine u vrednosti od 34 miliona prenela na sinove Donalda i Erika i ćerku Ivanku, bivšem mužu nije ostavila ništa, dok posebno mesto u njenom testamentu pripada bivšoj dadilji Doroti Keri. Žena koja je čuvala njenu decu s vremenom joj je postala bliska prijateljica, što je ostala do poslednjeg dana. Ivana joj je poverila na čuvanje psa i iz zahvalnosti joj ostavila luksuzni stan u Majami Biču na Floridi.

“Svog psa Tajgera Trampa, kao i bilo kog drugog ljubimca kojeg ću možda imati u vreme svoje smrti, tetsamentom ostavljam svojoj prijateljici Suzani Doroti Keri”, piše u dokumentu.

Pročitajte: Sahranjena Ivana Tramp - Sin i ćerka održali potresne govore, sukobljene Melanija i Ivanka jedna do druge

Getty Images

 

Kerijeva za Trampove radila decenijama, pišu američki portali. Ivana je o svojoj dadilji pisala i u knjizi “Rising Trump” iz 2017. Prisetila se da je mlada žena počela da radi za porodicu “s iskrom u oku i mnogo nervozne energije”. Kasnije, kada su deca porasla, Doroti je došla na poziciju Ivanine asistentkinje.

Pročitajte: Znali smo da je ne voli, ali ovo... Melanija Tramp napravila INCIDENT na sahrani Donaldove prve žene IVANE (FOTO)

Profimedia

 

Stan u Majami Biču koji joj je ostavljen testamentom procenjen je na 1,12 miliona dolara. Opisan je kao nekretnina od oko 90 kivadrata, sa jednom spavaćom sobom i kupatilom.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti