Rodila majka: Ćerka Mine Kostić izrasla u crnokosu lepoticu, Anastasija sanja o modnim pistama FOTO

Rodila majka: Ćerka Mine Kostić izrasla u crnokosu lepoticu, Anastasija sanja o modnim pistama FOTO

Autor: | 20/01/2023

1

Ćerka Mine Kostić, Anastasija, ne viđa se često u javnosti. Iako o svojoj jedinici ima samo reči hvale, pevačica je nije vodila na gradska dešavanja, niti je objavljivala fotografije na društvenim mrežama.

Da je devojčica izrasla u pravu lepoticu saznali smo zahvaljujući njenom tati Igoru Kostiću, koji se na Instagramu pohvalio zajedničkom slikom.

Pročitajte: Prerastao mamu - Dara Bubamara ponosno pokazala sina, Kosta govori tri jezika i želi da bude slavan FOTO

Instagram

 

Anastasija uskoro puni 14 godina, a Mina Kostić je u intervjuu za „Grand news“ otkrila da je, osim škole u kojoj ima sve petice, zanima i manekenstvo. „Baš je rođena za to, super joj ide“, pohvalila se Mina. Na konstataciju da će ćerka imati mnogo udvarača uz smeh je dodala:

‒ Ja sam Igoru rekla da ćemo morati da nosimo bazuku. Šalim se, naravno. Ona je vrlo odgovorna i dobro je dete, ali ćemo Igor i ja svuda ići sa njom.

Pročitajte: Nova zvezda belog sporta - Sin Viki Miljković gospodari teniskim terenima FOTO

Instagram

 

Da je sa bivšim partnerom ostala u dobrim odnosima i posle raskida može se zaključiti i po tome što su, ne samo prijatelji na Instagramu, već jedno drugom komentarišu objave.

„Ljubav moja, rodila majka“, napisala je pevačica uz sliku na Igorovom profilu, a pratioci su komentarisali da je devojčica lepa i na mamu i na tatu.

Komentari (1)

Loading
Aca 10:33 21.01.2023
Odgovori

Dete je lepo ali bi bilo dobro da joj tata i mama usmere snove ka skoli, biblioteci, umetnosti cak i muzickoj skoli ako ima sluha a ne vrckanju u kupacem pred uspaljenim cicama.

hellomagazin.rs Dejan Milićević