Ko je tajanstveni muškarac kojeg je Novak oterao sa meča: Zajedno su 24 sata dnevno, zahvaljujući njemu inkasira milione

Ko je tajanstveni muškarac kojeg je Novak oterao sa meča: Zajedno su 24 sata dnevno, zahvaljujući njemu inkasira milione

Autor: | 11/01/2023

0

Novak Đoković žustro je reagovao u naletu besa koji ga je stigao u nekom trenutku finalnog meča na turniru u Adelejdu. Nije mogao da se kontroliše pa je počeo da viče, pokazujući u pravcu boksa u kome se nalazio njegov tim. Svi mediji su preneli da je izbacio brata Marka sa tribina. No, s obzirom na to da je govorio na italijanskom, pitanje je da li se obraćao njemu ili menadžeru.

Pročitajte: Vreme je da progovorimo! Marko Đoković ne želi da ćuti - Ovo je PRAVA ISTINA o mom odnosu sa bratom Novakom

Getty Images

 

Čovek iz senke veoma je važna osoba u životu slavnog tenisera i njegove porodice. Zove se Edoardo Dodo Artaldi i godinama je menadžer Novaka Đokovića.

Artaldi i njegova partnerka Elena Kapelaro potpuno su posvećeni srpskom teniskom asu i, kako je simpatični Italijan svojevremeno izjavio, sa njim provode 365 dana u godini. Upoznali su se 2008, kada je Novak osvojio svoj prvi Australijan open. Iz uspešne saradnje rodilo se blisko prijateljstvo.

‒ Naš odnos odavno je prevazišao strogo poslovni. Zajedno smo 24 sata dnevno svih sedam dana u nedelji, kao da živimo zajedno. Elena i ja trudimo se da napravimo atmosferu kakva je Novaku potrebna, posebno kada je stotinama milja daleko od porodice – rekao je Edoardo u intervjuu 2018. godine.

Pročitajte: Ovog Marka Đokovića više nema - Uslikan sa bratom u Australiji, pogledajte šta je od njega ostalo, svi komentarišu FOTO

Getty Images

 

Pomno prati sve mečeve i sa trenerom i fizioterapeutom čini dobitnu kombinaciju, trio od kojeg se Đoković nikada ne odvaja i kome bezrezervno veruje.

‒ Novak zaista želi da svet učini boljim mestom. Traže ga mnoge kompanije, firme koje reklamiraju alkohol i kladionice, ali njegov odgovor je uvek isti: „Mogu da mi ponude milijarde dolara, ali ja imam odgovornost kao svetski broj jedan u tenisu. Poruka koju šaljem ljudima ne sme da bude pogrešna“ ‒ prenosi Artaldi Noletove reči.

Sledeći put kad budete pratili neki duel najboljeg tenisera planete, obratite pažnju na ložu u kojoj sedi njegov tim.

Getty Images

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Getty Images

Slične Vesti

Najnovije vesti