Šokantna vest iz Đokovićevog tima: Novak posle 18 godina ostao bez dva bliska saradnika, razlog je jasan

Šokantna vest iz Đokovićevog tima: Novak posle 18 godina ostao bez dva bliska saradnika, razlog je jasan

Autor: | 15/09/2023

0

Novak Đoković ovu sezonu će završiti sa tri osvojena grend-slema. Malo je nedostajalo da zaokruži priču i trijumfuje na sva četiri, ali – više sreće sledeće godine. U svakom slučaju, ovo je fascinantan uspeh. Vratio se na prvu poziciju i još jednom ispisao istoriju sa 24. peharom u open eri. No, dalje će nastaviti bez dva veoma važna člana svog stručnog štaba.

Matthew Stockman / Getty Images

 

Skoro dve decenije uz najboljeg tenisera današnjice bili su menadžer Edoardo Artaldi i njegova partnerka Elena Kapelaro. Možda supruga Jelena, deca i roditelji nisu mogli baš uvek da ga prate, ali Edoardo i Elena nisu se odvajali od Novaka.

Pročitajte: Da li želiš da tvoja Dijana plače? Bivši saradnik Novaka Đokovića sve izneo u javnost

Sedeli su u istom boksu sa Goranom Ivaniševićem, bivšim trenerima Borisom BekeromMarjanom Vajdom, bili su uvek u Đokovićevoj pratnji. Kao članovi porodice. Međutim, došlo je vreme za rastanak.

Profimedia

 

Svi su primetili da u poslednje vreme Novak, u izlivima nervoze, ume da viče na svoju ekipu, da ponekad uputi i psovku u pravcu boksa u kojem sede. No, izgleda da to nije glavni razlog.

Kako prenose beogradski portali, posle 18 godina saradnje došlo je do zasićenja.

Getty Images

 

Pritisak sa svih strana takođe je druga strana medalje, pogotovo kada ste jedna od najvećih sportskih zvezda svih vremena. A Novaka nije lako pratiti, ne samo zbog putovanja s kraja na kraj sveta i njegovog načina rada, već i zbog raznih stvari van tenisa, često i neprijatnih, s kojima se suočava poslednjih godina.

Clive Brunskill / Getty Images

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs AELTC/Joe Toth/Getty Images

Slične Vesti