Marina Gagić ne gubi vreme: Evo čime se sada bavi verenica Darka Lazića

Marina Gagić ne gubi vreme: Evo čime se sada bavi verenica Darka Lazića

Autor: | 24/11/2020

0

Marina Gagić (21) je posvećena mama malom Alekseju i žena koja je uz Darka Lazića bila u najtežim trenucima. O njenoj požrtvovanosti često se komentariše u javnosti, ali se retko ko zapita, da li je mladoj mami potrebno i vreme za sebe.

Pored sina i verenika, Marina neretko na svom "Instagramu" oduševljava pratioce nepogrešivim modnim kombinacijama. S obzirom da verenicu Darka Lazića prati preko šezdeset hiljada ljudi, ona bi pred sobom mogla da ima sjajnu budućnost kao "Influenserka".

Pročitajte: Marina Gagić od skromne devojčice postaje modna ikona?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gagic Marina (@gagicmarinaofficial)

Brojka koja govori o interesovanju za život Marine i Darka, verovatno je s vremena na vreme, pored brojnih obaveza koje Marina ima, dodatno opterećenje. Posebno posle napisa u medijima da su ona i Darko na svoju vezu stavili tačku.

Da bi se od svega toga izolovala i na neki način odmorila, Marina je odlučila da određeno vreme odvoji samo za sebe. Mlada mama to je uradila upisavši kurs jahanja, koji joj omogućava da neko vreme skrene misli sa svakodnevice, provede vreme u prirodi, ostane fizički aktivna i oslobodi se stresa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gagic Marina (@gagicmarinaofficial)

Kako prenose domaći mediji Marini novi hobi izuzetno prija, pa se posle jahanja kući vraća ornija za sve obaveze koje kao majka i žena ima.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram

Pročitajte još

Najnovije vesti