Preslatki Aleksej će vas očarati: Sin Darka Lazića od malih nogu je isti tata (video)

Preslatki Aleksej će vas očarati: Sin Darka Lazića od malih nogu je isti tata (video)

Autor: | 12/10/2020

0

Sin Darka Lazića i Marine Gagić ima samo godinu dana, a već je isti otac. Ponosna mama, Marina, na svom "Instagramu" objavila je preslatki video, koji svedoči o tome, koliko mali Aleksej liči na oca.

Naime, Marina je snimila Darka, koji svira na klaviru, dok mu mali Aleksej pomaže u tome. Izgleda da je od malih nogu sin Darka Lazića pokazao sklonost prema umetnosti, a tata je veoma ponosan zbog toga.

Kako je Darko iz muzičke porodice, u kojoj je otac harmonikaš, dok su on i brat pevači, ne bi bilo neobično da i mali Aleksej krene tim putem.

Inače, Marina i Darko se trude da svom sinu pruže sve što poželi i da mu prirede nezaboravno detinjstvo. Mali Aleksej ima svu pažnju i ljubav svojih roditelja, ali i sve drugo što može da zamisli.

Marina je takođe objavila i fotografiju sina, okruženom morem igračaka, uz zanimljiv komentar: "Pronađi Alekseja", dok dečak nije znao koju igračku pre da odabere.

Pročitajte: Posle Ane Sević i Darko Lazić ima veliki povod za slavlje! (foto)

Darko Lazić ponosan je otac i ćerkice Lorene, iz prethodnog braka sa Anom Sević, a Aleksej mu je druga radost. Sa Marinom je pronašao sreću i to ne krije, pa je nekoliko puta istakao da planiraju i proširenje porodice.

– Marina i ja se nećemo zaustaviti na jednom detetu i jedva čekam da dobijemo bebu. Želim da mi Marina rodi još petoro dece! Što više, to bolje! Dece nikad dosta – rekao je jednom prilikom kroz osmeh pevač.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gagic Marina (@gagicmarinaofficial) on Oct 3, 2020 at 6:20am PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram