Posle napisa o navodnom sukobu sa Simicom oglasila se Suzana: Ne selim se u Atinu

Posle napisa o navodnom sukobu sa Simicom oglasila se Suzana: Ne selim se u Atinu

Autor: | 24/11/2020

0

Pandemija korona virusa stvorila je poteškoće brojnim parovima, čija ljubav funkcioniše na daljinu. Baš takav par su Suzana Mančić i Simeon Ocomokos, koji već godinama žive na relaciji Beograd - Atina. Iako je njihov brak skladan i odnosi idilični, pandemija korona virusa razdvojila ih je na duže, na šta se Simeon posebno teško navikao.

Suzana je navikla da živi na relaciji Beograd – Atina, ali od kada se situacija sa koronom ponovo pogoršala i granice se zatvaraju, odlučila je da ne rizikuje i da sa ćerkama ostane u Beogradu. Njih dvoje su bili razdvojeni četiri meseca i Suzana je tek u julu otputovala kod Simice. Sada je on svaki dan moli da se vrati, jer ne može sam, ali ona se ne  usuđuje da krene na put – otkrio je izvor blizak Suzani za “Star” i dodao da je Simeon njeno odugovlačenje teško podneo.

Pročitajte: Bračna kriza u najavi - Suzana Mančić odbila da vidi Simicu?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Suzana Mancic (@suzanamancicofficial)

Kako se pisalo, njih dvoje se nisu videli neko vreme, a kako je "lockdown" proglašen u Grčkoj, Suzana je odlučila da se u Srbiji oseća bezbednije i odbila je da otputuje u Atinu. Ipak, televizijska zvezda odlučila je da stavi tačku na nagađanja i otkrila je da je Simeon njena najveća ljubav. Ipak, Suzana je istakla da se njena odluka o preseljenju u Atinu ne može dovesti u pitanje.

- Teško je korene presaditi u ovim godinama. Da sam mlađa, verovatno bih bila tamo. Međutim, ovo je moja zemlja, a Beograd je moj grad. Ja u Atinu odlazim već 20 godina, imam tamo prijatelje, mog muža. Moju ljubav. Ali, biću i dalje na liniji Atina – Beograd i fino će avio kompanije živeti od mene i nadalje – istakla je Suzana u emisiji „Kec na jedanaest“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Suzana Mancic (@suzanamancicofficial)

Ovom izjavom Suzana je jasno stavila do znanja da njen odnos sa Simicom ne može biti narušen, ali i da Atina u skorije vreme neće postati stalno mesto njenog boravka.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram

Pročitajte još