Bračna kriza u najavi: Suzana Mančić odbila da vidi Simicu?

Bračna kriza u najavi: Suzana Mančić odbila da vidi Simicu?

Autor: | 22/11/2020

0

Televizijska zvezda Suzana Mančić godinama živi na relaciji Atina - Beograd, ipak, od početka pandemije korona virusa, svog Simicu gotovo da ne viđa. Kako prenose domaći mediji, Simeon je Suzanu molio da dođe u Atinu, kako bi nadoknadili izgubljeno vreme, ali Suzi ga je odbila bez razmišljanja.

- Suzana je navikla da živi na relaciji Beograd - Atina, ali od kada se situacija sa koronom ponovo pogoršala i granice se zatvaraju, odlučila je da ne rizikuje i da sa ćerkama ostane u Beogradu. Njih dvoje su bili razdvojeni četiri meseca i Suzana je tek u julu otputovala kod Simice. Sada je on svaki dan moli da se vrati, jer ne može sam, ali ona se ne  usuđuje da krene na put - otkrio je izvor blizak Suzani za "Star".

Pročitajte: Suzana Mančić se još uvek nije udala, ovoga puta kriv je Simeon

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Suzana Mancic (@suzanamancicofficial)

- Kada je videla kakvo je ovde stanje i koliko je njenih prijatelja zaraženo, rešila je da ostane kod kuće. Rekla je Simici da je bolje da ostane u Beogradu, jer ovde ipak može slobodno da se kreće, a u Grčkoj je sve pod ključem, uveden je policijski čas i skoro ništa ne radi. On je preklinjao da ga ne ostavlja samog u stanu, sad kad je takva situacija.

Ipak, Suzana Mančić i Simeon ostali su razdvojeni. Sa druge strane, da li to što Suzi misli na svoje zdravlje i svoje dve kćeri, znači da je u sukobu sa suprugom? Čini se da o tome nema ni govora, jer je dobro poznato koliko Suzana voli svog Simicu.

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs ATAImages, Instagram