E, sad je stvarno dosta! Bivši muž Anđelke Prpić besno poručuje: Ne interesuju me, nekim ljudima ništa nije sveto

E, sad je stvarno dosta! Bivši muž Anđelke Prpić besno poručuje: Ne interesuju me, nekim ljudima ništa nije sveto

Autor: | 28/12/2022

1

Bivši muž Anđelke Prpić besan

Prašina koja se u javnosti podigla zbog vesti da glumica Anđelka Prpić čeka bebu sa drugom bivšeg supruga još se ne stišava.

Dario Prpić prvo je kroz šalu komentarisao ceo dogođaj, ali su se stvari u međuvremenu otrgle kontroli, pa je sve poprimilo ozbiljniji ton.

Pročitajte: Prva fotografija trudne Anđelke Prpić! Glumica čeka bebu sa prijateljem bivšeg muža FOTO

Luka Šarac

 

‒ Nisam u kontaktu sa Anđelkom jer mrzim laži, a ona je skrivala istinu od mene. Neke stvari bi trebalo da budu svetinja, na primer, da ne treba da budeš sa prijateljem bivšeg muža. Ali očigledno postoje oni kojima ništa nije sveto. Bez obzira na to što sam bivši muž, taj čovek je bio moj prijatelj – izjavio je Dario za Informer.

Instagram

 

Nije želeo da detaljnije priča o nekadašnjem prijatelju i bivšoj ženi jer ga, kako ističe, njih dvoje ne zanimaju.

‒ Želim da se na ovu temu stavi tačka! Nije mi bila namera da šalom: „Mogu da im budem kum na venčanju. Nemam ništa protiv da i on uzme moje prezime“ nastavljam priču. Mene oni stvarno ne interesuju. Njihov život, njihova stvar. Desilo se šta se desilo, život ide dalje – zaključuje Prpić.

Komentari (1)

Loading
Lavica 12:36 28.12.2022
Odgovori

A ex muz je bas svetac?! Boli sada jel ? Bravo za ljubav i Andjelku, sve joj srecno bilo. I ostavite je vise na miru, neka zivi svoj zivot.

hellomagazin.rs Boško Karanović