Sin Matija učinio ju je najsrećnijom majkom na svetu: Nataša Ninković podelila divne vesti, veliko slavlje u porodici

Sin Matija učinio ju je najsrećnijom majkom na svetu: Nataša Ninković podelila divne vesti, veliko slavlje u porodici

Autor: | 24/12/2022

0

Sin Nataše Ninković doneo odluku, glumica presrećna

Glumica Nataša Ninković retko govori o privatnom životu, ali nedavno je napravila izuzetak i u jednoj emisiji otkrila koji trenutak joj je najteže pao i zbog čega je morala da ide kod psihologa.

Pročitajte: Za Anu će se tek čuti - Ćerka Nikole Koje izrasla u nestvarnu lepoticu, najnovije fotografije oduševile FOTO

ZoanPhotography

 
 

Naime, sinovi uspešne dramske umetnice, blizanci Luka i Matija, školuju se u inostranstvu, a njihov odlazak iz roditeljskog doma teško je podnela.

‒ Pripremala sam se dve godine za to kod psihologa, sada mi je lakše jer Matija pravi godinu dana pauze od života u Americi, pa je ponovo sa nama kod kuće. Kada je prvi put otišao, nisam mnogo ulazila u njegovu sobu jer mi je bilo teško ‒ ispričala je Nataša u emisiji na TV Blic i otkrila da redovno posećuje psihologa.

Pročitajte: Neka im je na čast! Kako su Piksi i Zlatan Ibrahimović razočarali porodicu Siniše Mihajlovića

Instagram

 
 

‒ Volim da idem kod psihologa, inače sam od onih majki koje čim osete da nešto možda nije dobro, odmah dižu uzbunu. Sve odmah stavljam na kant i raščišćavam. Nisam ni ja uvek spremna za to, pa  malo sačekam, pitam ih jesu li za to ili ne, pa ako nisu, onda odem u njihovo ime i pitam koji bi potez trebalo da napravim. Možda to i nije uvek najbolje rešenje, ali ja to tako volim i smatram da je najbolje da pitam. Znam da sebi napravim ugođaj.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti