Nataša Ninković odlučila da stane na kraj podočnjacima, otkrila metod koji je dao neverovatne rezultate (foto)

Nataša Ninković odlučila da stane na kraj podočnjacima, otkrila metod koji je dao neverovatne rezultate (foto)

Autor: | 12/01/2022

5

Lepota Nataše Ninković ogleda se u svakodnevnoj nezi

Nataša Ninković jedna je od naših najpopularnijih i najboljih glumica, a pleni i posebnom lepotom. Kako vreme prolazi, ta lepota je sve izražajnija. Kao vino koje, što duže stoji, postaje sve bolje. Pod uslovom da se dobro čuva, naravno. Tako i Nataša ima neke male tajne pomoću kojih održava dobar izgled. Nije samo genetika, ima tu i malo kozmetike.

Pročitajte: Ovo od Nataše Ninković nismo očekivali, modni iskorak koji će mnogi kritikovati (foto)

Miloš Nadaždin

 

Pre nekoliko godina izjavila je da razmišlja da se podvrgne i estetskom zahvatu, ali samo da bi korigovala podočnjake. Nekim ženama oni smetaju, ali njoj su oduvek davali poseban šarm i karakternu crtu.

‒ Nisam protiv plastičnih operacija. Hiljadu puta sam razmišljala da operišem podočnjake. Hoću-neću, ali nisam. Pohvalila bih doktora da sam to uradila. Još mi ne smetaju u toj meri, osim u jutarnjim satima. Ako mi zaista bude smetalo, u smislu da utiču na moje samopouzdanje, ja ću to da uradim. Ali niko ne može da mi kaže da pumpanje gornje usne utiče na bilo šta, sem da izgledaju veštački i preterano. Problem je u medijima i njihovim uzorima ‒ rekla je Nataša u jednoj emisiji.

Pročitajte: Sloboda Mićalović potvrdila, Nataša Ninković u šoku - U 2022. stiže beba! (video) 

Miloš Nadaždin

 

Lepota Nataše Ninković – Tajna je u neinvazivnim tretmanima

Možda su joj podočnjaci ipak zasmetali jer je u poslednje vreme viđamo bez njih. Nije se odlučila za operaciju, već za drugačiju i očigledno vrlo uspešnu metodu. Reč je o takozvanom treningu lica, tehnikama koje podmlađuju ovu regiju tako što sasvim prirodno podižu čelo, obrve, kapke i obraze, smanjuju podočnjake, bore i mišičnu napetost, a u isto vreme oslobađaju stresa.

Pročitajte: Život je kabare - Sinovi Nataše Ninković stigli u Srbiju pa pravo s mamom u provod (foto)

Instagram

 

Komentari (5)

Loading
mila 20:10 12.01.2022
Odgovori

Kako da ne,ona jeste prelepa zena,ali ove javne licnosti sto su starije lice im izgleda mladje..ne postoje te vezbe koje ce da starost vrate u mladost,sem plasticara..zato ne lazite i nas i vas...

Prof 21:09 12.01.2022
Odgovori

Nato, ne zavitlavaj, botoks i hijalurona radiš već duže vreme.... Vidi se i zna, odavno.... 😊🍀

Lola 09:07 13.01.2022
Odgovori

Sve se plasim da je taj trening lica toliko caroban i ucinkovit. Meni ovo lici na hiruski noz. Ili fotoshop, nisam je uzivo videla.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti