Za Anu će se tek čuti: Ćerka Nikole Koje izrasla u nestvarnu lepoticu, najnovije fotografije oduševile FOTO

Za Anu će se tek čuti: Ćerka Nikole Koje izrasla u nestvarnu lepoticu, najnovije fotografije oduševile FOTO

Autor: | 22/12/2022

1

Ćerka Nikole Koje nestvarna lepotica

Devojčica po imenu Ana Kojo jednog dana će, bez sumnje, biti prisutna u medijskom prostoru. Za sada je možemo videti samo na Tik-Toku. Reč je o najstarijoj ćerki Nikole Koje, koja je od tate nasledila talenat i sklonost ka javnom nastupu, a od mame Aleksandre, nekadašnje manekenke, lepotu.

Pročitajte: Porodicu je stavila ispred karijere - Supruga Nikole Koje je nestvarno lepa, godine joj ne mogu ništa FOTO

Boško Karanović

 
 

Priznati glumac je u dosadašnjoj karijeri retko davao intervjue, još manje je pričao o privatnom životu, ali nije odoleo Instagramu, te je otvorio profil zahvaljujući kojem imamo uvid „iza kulisa“.

U isto vreme pokazao je razumevanje za trendove i interesovanja mladih naraštaja, pa ni ćerki nije zabranio da se pojavi na društvenim mrežama.

Pročitajte: Preko noći je postala bivša - Nju je Nikola Kojo ostavio i manekenku odveo pred oltar

TikTok printscreen

 

Ana, koja je napunila 14 godina, ima i pet godina mlađe sestre bliznakinje, čija imena nikada nisu stigla do javnosti. A, da voli da peva saznali smo tokom karantina, kada je Nikola objavio snimak na kojem zajedno sa ćerkom izvodi Bajaginu pesmu „Lepa Janja“.

TikTok printscreen

 

 

Komentari (1)

Loading
Nadica 12:31 23.12.2022
Odgovori

Ako su i ove druge dve devojcice prelepe kao Ana , jadan Koja , biće boga mi kao u Mi nismo anđeli 2 , ahahaha ahahaha ahahaha. Bas je slatka Ana, ali stvarno, prelepa. Nabavi Kojo pušku dok je vreme, ahahaha

hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još