Na klinici se rađamo, ali na njoj ne umiru svi! Laćine reči i poslednja slika iz Izraela kao da su naslutile najgore: Samo bez uspomena

Na klinici se rađamo, ali na njoj ne umiru svi! Laćine reči i poslednja slika iz Izraela kao da su naslutile najgore: Samo bez uspomena

Autor: | 20/12/2022

0

Sin Marine Tucaković pronađen je mrtav u Izraelu, vest je koja je zatekla javnost.

Milan Radulović Laća u septembru je obeležio godišnjicu majkine smrti, čuvenog tekstopisca, a potom sa javnošću podelio svoja osećanja.

Pročitajte: Oglasio se Aleksandar Radulović Futa - Prvo je prijavljen kao nestao, a onda...

Luka Šarac

 

‒ Meni je umrla majka, drugima je umrla Marina Tucaković. Ne znam kakvu prazninu posle godinu dana oseća srpska estrada, ali znam kako se ja osećam kada gledam šta se dešava. Što se tiče muzike, nema inventivnosti, ništa nije drugačije poslednje dve godine. Osećam prazninu. Pomirio sam se s tim da je nemam, ali se pitam kako bez nje. Kada izgubiš majku, kao da si izgubio obe ruke, možda i noge, mada mislim da njih još imam. Mnogo sam bio vezan za majku. Godinu dana kasnije osećam se lakše, svesnije i udarci su tuplji, ali sam zapravo bolje jedino kada nestanem i negde otputujem.

Pročitajte: Milan Radulović smrt brata nikada neće prežaliti - Prvi put za medije Laća otkriva istinu koja će vas rasplakati

Instagram

 

Milan je tom prilikom govorio o svojim profesionalnim planovima, kao i o feljtonu koji je u pripremi.

‒ Feljton koji pišem bavi se trenucima kada se Marina razbolela i vremenom posle njene smrti. Zvaće se „Klinika“ jer se na klinici svi rađamo, ali na njoj ne umiru svi. „Klinika“ je album Ane Nikolić, inače poslednji koji je mama radila. Simbolično sam dao taj naziv jer prvo je Ana izašla sa klinike za odvikavanje, pa sam izašao ja, mama je na klinici saznala za bolest, a tamo je i umrla. Nas povezuje klinika, ja sam izlečen od droge i poroka, ali sada se treba izlečiti od života.

Pročitajte: Sin Marine Tucaković iznenada preminuo

Luka Šarac

 

Radulović je bio aktivan na Tviteru, a njegova poslednja objava stihovi su Cecine pesme “Koža pamti” čiji je autor njegova pokojna majka. 

“Bez imena, samo bez uspomena”, kratko je napisao.

 

 

Poslednju fotografiju na popularnoj društevnoj mreži objavio je 9. decembra, tokom boravka u Izraelu, gde je i preminuo. 

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti