Marina nije želela da počiva u Aleji zaslužnih građana, a evo gde će biti sahranjen njen drugi sin

Marina nije želela da počiva u Aleji zaslužnih građana, a evo gde će biti sahranjen njen drugi sin

Autor: | 20/12/2022

0

Tekstopisac Milan Radulović Laća, sin legendarne Marine Tucaković i kompozitora Aleksandra Fute Radulovića, iznenada je preminuo u Izraelu. Kako su preneli beogradski mediji, njegovo beživotno telo pronađeno je na ulici, a uzrok smrti nije naveden.

Pročitajte: Jelena Karleuša se oprostila od Laće, objavila privatne SMS poruke i javno mu obećala jedno - Sve sam razumela i sve praštala...

Luka Šarac

 

Laća, koji je imao svega 36 godina, krenuo je putem svojih roditelja. Sarađivao je sa najvećim estradnim zvezdama, a među hitovima koje je napisao izdvaja se “Adio, amore”. Kako je jednom prilikom otkrio, njegov kratak život obeležile su dve velike tragedije – smrt starijeg brata Miloša, i majke koja je preminula prošlog septembra.

Pročitajte: Oglasio se Aleksandar Radulović Futa - Prvo je prijavljen kao nestao, a onda...

Privatna Arhiva

 

- Na majku sam povukao sposobnost da se adaptiram i preživim. Da se borim do kraja, za sebe, za ono u šta verujem i što me motiviše. I humor pre svega, koji ni majka ni ja nikad nismo gubili, čak ni u najcrnjim situacijama – govorio je.

Marina Tucaković nije želela da počiva u Aleji zaslužnih građana, već pored sina Miloša. U porodičnoj grobnici biće sahranjen i Milan.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još