Keba i Olja plaču od sreće: Ćerka Nataša podelila najlepše vesti, sledeće godine stiže ona FOTO

Keba i Olja plaču od sreće: Ćerka Nataša podelila najlepše vesti, sledeće godine stiže ona FOTO

Autor: | 19/12/2022

0

Nataša Kojić, ćerka pevača Dragana Kojića Kebe, godinama živi u Los Anđelesu, gde pokušava da ostvari čuveni američki san. Porodicu ne viđa često, budući da zbog papira ne sme da se vrati u Srbiju, a sada su iz Kalifornije stigle lepe vesti koje su usrećile njene najmilije.

Pročitajte: Dočekali - Posle brojnih lomova u dom Kojića stigla lepa vest, Keba presrećan

Facebook

 

Nataša Kojić članica je ekipe novog filmskog ostvarenja “Megan”, koji će početkom sledeće godine početi da se prikazuje u bioskopima, kao i na platformi “Netfliks”.

Reč je o naučnofantastičnom hororu u režiji Džerarda Džonstona, a priča prati Džemu (Alison Vilijams), briljantnu naučnicu koja koristi veštačku inteligenciju za razvoj androida M3GAN (Ejmi Donald), lutku programiranu da bude detetov pratilac i saveznik roditelja. Nakon što je neočekivano dobila starateljstvo nad svojom nećakom Kejti koja je ostala bez roditelja, Džema traži pomoć prototipa Megan, odluka koja ima užasne posledice.

Pročitajte: Olja i Dragan Kojić Keba u suzama, ćerka im konačno saopštila najradosnije vesti - Plačem od sreće!

Youtube printscreen

 

Ćerka Dragana Kojića Kebe muziku za film pisala je zajedno s kompozitorom Jonom Marfijem, a na Instagramu se pohvalila da je otpočela saradnju sa “Netfliksom”.

Podestimo, Nataša je u Srbiju pokušala da izgradi muzičku karijeru, ali je od nje u nekom trenutku odustala i preselila se u Sjedinjene Države, gde je upisala čuveni koledž Berkli.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin