Milica Dabović ne prestaje da se nada: Čvrsto verujem da me posle svega, čeka mnogo bolja godina!

Milica Dabović ne prestaje da se nada: Čvrsto verujem da me posle svega, čeka mnogo bolja godina!

Autor: | 30/11/2020

0

Košarkašica Milica Dabović zaintrigirala je javnost, kada je tokom pandemije korona virusa, na društvenoj mreži "Instagram" počela da prodaje svoju garderobu. Samohrana majka preslatkog Stefana ne krije da su iza nje teški trenuci i da je izuzetno ponosna što je na svaki način uspela da se izbori sa svime što ju je snašlo.

- Kada se pred svaku Novu godinu okrenem iza sebe i pomislim šta sam prošla, kakve su mi se stvari dešavale, koliko mi je samo snage i ljubavi potrebno da prevaziđem sve prepreke i podnesem sve udarce, mogu samo da kažem da sam srećna i ponosna! Duboko negde u sebi našla sam pobednika i pred svaku Novu godinu čvrsto verujem da će sledeća biti mnogo bolja, da će mi doneti nove ljude, poznanstva, poslove, pa zašto ne i ljubav?

Ne sažaljevam sebe, iskreno da kažem teška je bila svaka, ali ja sam naučila da se nosim s tim! Polazim od sebe, važno mi je da moje dete živi, da je zdravo i srećno, da vidim, čujem, govorim, imam ruke i noge. Ništa mi ne fali i sve mogu, hoću i želim! Ja sam neko ko ima želje, ciljeve, neko ko ima veliko srce i na mene uvek mogu da računaju!- iskrena je Milica.

Pročitajte: Milica Dabović: Stefanov otac me je uništio, prodao je čak i bebina kolica

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Dabovic (@stefanovamama13)

Ona je otkrila da i pored svih pogrešnih izbora koje je napravila, u ljubav još uvek nepovratno veruje.

- Kako da izgubim veru u ljubav kada sam sebi rodila muškarca svog života, muškarca koga volim najviše na svetu i koga ću voleti do kraja života!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Dabovic (@stefanovamama13)

Milica se osvrnula i na komentare, koje je pokrenula njena online prodaja garderobe.

- Verovali ili ne, to je potez mog života, a baš nisam oduševljena svojim životnim odlukama. Žene su me maksimalno podržale i dale mi vetar u leđa i mnogo sam im zahvalna na tome. Jednom prilikom sam rekla kada jednu stvar dnevno prodam na svom profilu ne brinem da li će mi detetu nesto faliti i tako je bilo. Stala sam na noge jača nego ikada i želim svoje želje da pretvorim u stvarnost - ispričala je za "Glossy" Milica Dabović i dodala da je bilo mnogo ponuda da zaradi veliki novac, ali joj je savest uvek bila na prvom mestu.

- Ja nikada nisam bila prodavačica magle, uvek sam bila iskrena i poštena. Imala sam prilike u životu da zaradim novac brzo i lako, nudili su mi velike igre, ali verujte mi ne znam kako bih se budila i da li bih mirno spavala. Nema ništa lepše nego šetati ulicom uzdignute glave a da niko ne upire prst u tebe.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Luka Šarac, Instagram