Atraktivna mama: Milica Dabović zablistala na proslavi prvog rođendana sina Stefana (FOTO)

Atraktivna mama: Milica Dabović zablistala na proslavi prvog rođendana sina Stefana (FOTO)

Autor: | 21/12/2018

0

Nekadašnji kapiten srpske reprezentacije u košarci i odnedavno deo postave albanskog kluba Fljamurtari,  težak životni period zapečatila je na najlepši mogući način. Nakon mučnog raskida sa emotivnim partnerom  Simonom Šiklićem, čiji je epilog prijava zbog nasilja, ona je hrabro krenula dalje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Studio za negu lica i tela (@beautyzonebeograd) on Dec 5, 2017 at 6:04am PST

Upoznala je novog partnera i uskoro ostvarila svoj životni san - postala je majka dečaka Stefana. Iako nije imala sreću da svog naslednika odgaja uz pomoć njegovog oca, ulogu samohrane majke prihvatila je odgovorno i sa ponosom.


Na jednom prestoničkom splavu Milica je proslavila prvi rođendan svom jedincu, a na Instagramu mu je podelila  i dirljivu čestitku.

– Na dan kada si rođen ti sine, rodilo se sve na svetu što tvoja majka voli i što je želela za sve ove godine borbe, uspeha i padova, osmeha i suza, sreće i tuge, pobeda i poraza! Ti si taj muškarac koji je postao centar moga svemira i koga ću jedino, neizmerno voleti dok ne sklopim oči i ne odem u neki drugi svet! Majka ti je podarila život, a ti meni Stefane celi svet i hvala ti na tome! Gledajući tebe znam da sam uspela u životu! Ovo će biti tvoj najlepši rođendan, a želim ti da si srećan i zdrav, za sve ostalo će se pobrinuti mamam i tata. Volim te i srećan ti prvi rođendan.  20.12.2018. mama je rodila svoje čudo -napisala je Milica.

Hellomagazin.rs/M.M Antonio Ahel/ATAImages
Tagovi: Milica Dabović