Siniša Mihajlović kritično? Oglasio se poznati sportski novinar, Italija i Srbija u strahu od najgoreg

Siniša Mihajlović kritično? Oglasio se poznati sportski novinar, Italija i Srbija u strahu od najgoreg

Autor: | 14/12/2022

0

Siniša Mihajlović i njegovo zdravstveno stanje ponovo su nas zabrinuli. Legenda srpskog i italijanskog fudbala već tri godine bori se sa leukemijom, pa iako je posle uspešne transplantacije koštane srži nastavio život kao da se ništa nije dogodilo, pre nekoliko meseci opaka bolest opet je počela da pokazuje zube.

Pročitajte: Loše vesti! Siniši Mihajloviću se vratila bolest, proslavljeni sportista se vanredno obratio javnosti

Profimedia

 

Na poslednjim fotografijama Siniša je izgledao prilično mršavo zbog tretmana i terapija. Porodica mu pruža najveću podršku, mada se već dugo niko ne oglašava tim povodom. Zvaničnih informacija nema, ali jučerašnji tvit priznatog italijanskog novinara Klementea Mimuna uplašio je javnost. Naime, direktor televizije Tg5 napisao je samo „Napred, Siniša!!!“ Dve reči koje bi mogle da sugerišu da se nešto ozbiljno dešava.

Klementeovi pratioci na Tviteru, a ima ih oko 60.000, tražili su da objasni šta je hteo da kaže, pitali su šta se dešava, molili da ih ne drži u neizvesnosti, a mnogi su pretpostavili da se stanje pogoršalo. Ne znamo ništa ovde u Bolonji, neko je napisao. Međutim, kada se Mihajlović pre nekoliko dana pojavio na promociji knjige bivšeg trenera Zdenjeka Zemana, izgledao je dobro i bio je raspoložen.

Pročitajte: Dosta je bilo loših vesti - Veliko slavlje u domu Mihajlovića, Siniša i Arijana presrećni

profimedia

 

‒ Moj oporavak donedavno je bio odličan, ali u poslednjim analizama pojavila su se zvona za uzbunu sa rizikom da se bolest ponovi. Moram da budem oprezan i ne dozvolim da opet uzme maha. Ovo je život, izmišljen je da bude iznenadnih uspona, krivina i rupa – rekao je proletos slavni fudbaler.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin