Sreću je pronašao u četvrtom braku s 30 godina mlađom: Ovako su Frano i Milena Lasić izgledali na svom romantičnom venčanju

Sreću je pronašao u četvrtom braku s 30 godina mlađom: Ovako su Frano i Milena Lasić izgledali na svom romantičnom venčanju

Autor: | 22/05/2022

0

Milena i Frano Lasić - Romantično venčanje o kome se i danas priča 

Glumac Frano Lasić, koga ovih dana gledamo u filmu „Ne igraj na Engleze“, već sedam godina uživa u skladnom braku sa beogradskom umetnicom Milenom. Pošto su svadbu organizovali u kratkom roku i bez previše pompe, mnogi su mislili da je mlada u drugom stanju. Sin Nikolas je, ipak, stigao tek pet godina kasnije. Frano iz prethodna dva braka ima troje dece. 

Pročitajte: Frano Lasić - Milena je pred sam porođaj doživela komplikacije

Mirko Tabašević

 

Sudbonosno „da“ izgovorili su u opštini Stari grad. Mladoženja je nosio elegantno crno odelo i leptir-mašnu, dok se mlada opredelila za svedenu venčanicu i beli venčić u kosi. Kum im je bio Neven Bošković, jedan od najpoznatijih manekena bivše Jugoslavije.

Pročitajte: Nakon žestokih komentara na račun njihovog braka, oglasila se supruga Frana Lasića

Mirko Tabašević

 
 

Milena i Frano venčali su se posle tri godine zabavljanja, a mediji koji su izveštavali o svadbi nisu propustili da napomenu kako je Milena tri decenije mlađa od supruga. 

‒ U našem odnosu ne primećuje se razlika u godinama. U nekim stvarima ja sam Frani učiteljica iako sam mlađa, a u drugima je on, kao stariji i iskusniji, učitelj meni. Žene brže sazru od muškaraca, a ja sam uvek bila ozbiljna za svoje godine. Odlično se dopunjujemo ‒ otkrila je Milena u prvom intervjuu za HELLO! kada je postala gospođa Lasić.

Pročitajte: Kako je Frano Lasić završio na ulici - Potresne fotografije slavnog glumca uzdrmale javnost

Mirko Tabašević

 
 

Na pitanje kako ju je Frano osvojio, odgovorila je:

‒ On je pre svega dobar čovek, a to mi je najbitnije. Gospodin je u svakom smislu te reči, brižan, pažljiv i pun razumevanja. Pored njega imam sve što jedna žena može da očekuje od partnera.

‒ Milena je divna osoba, puna razumevanja, pozitivna, a pri tom čvrsto stoji na zemlji ‒ uzvratio je komplimente tek venčani Frano, koji je kao rođeni primorac želeo da gosti osete duh Jadrana, pa je angažovao klapu koja je otpevala nekoliko pesama. 

Pročitajte: Milena i Frano Lasić - Nikolas najlakše zaspi uz zvuk fena

Mirko Tabašević

 

Za prvi ples Milena i Frano Lasić izabrali su pesmu simboličnog naziva ‒ „All you need is love“. 

Imajući u vidu da od 2015. plešu u ritmu ljubavi nema sumnje da im je donela sreću.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti