Marinko Rokvić pušten iz bolnice: Kako se oseća posle operacije?

Marinko Rokvić pušten iz bolnice: Kako se oseća posle operacije?

Autor: | 02/12/2020

0

Marinko Rokvić prošlog meseca hitno je operisan, a istinu o njegovom trenutnom zdravstvenom stanju otkrio je njegov sin Nikola Rokvić!

Vest da je Marinko Rokvić hitno operisan poprilično je uznemirila njegove kolege, prijatelje ali i obožavaoce. Naime, pevač je u bolnicu došao zbog rutinske kontrole, a završio je na operacionom stolu. Hiruški zahvat izvršen je po hitnom postupku u Kliničkom centru Srbije. Iako nije odmah bilo poznato zbog čega je pevač morao na operaciju, nagađanja su odmah krenula, a ubrzo se oglasio i njegov sin Nikola Rokvić koji je otkrio pravu istinu.

Marinko Rokvić Foto: Ata images

- Tata je operisao cistu. Dobro se oseća, hvala Bogu, oporavak se odvija dobro. Raspoložen je, ali su mu lekari rekli da mora još da ostane u bolnici. Svakako se nadamo da će ubrzo izaći iz bolnice zbog stabilnog zdravstvenog stanja - rekao je Nikola, a sada nam konačno stižu lepe vesti. Marinko je napustio bolnicu i evo u kakvom se stnaju nalazi.

- Marinko je, hvala Bogu dobro. Veoma je jak. Eto, čak deset dana posle operacije ide na brzi hod - rekao je Nikola za '24sedam'.

Pročitajte i Otkriveno zbog čega je Marinko Rokvić iznenada morao na operaciju

Dakle, na veliko iznenađenje, najstariji Rokvić polako je krenuo da se vraća svojim uobičajnim fizičkim aktivnostima, u granicama mogućnosti naravno, te preporukama lekara. Njegov oporavak ide na bolje mnogo brže nego što se očekivalo.

 

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Ata images, Instagram