Salonac u centru grada menjala je za život na planini: U ovom luksuzu je nekada živela Verica Rakočević FOTO

Salonac u centru grada menjala je za život na planini: U ovom luksuzu je nekada živela Verica Rakočević FOTO

Autor: | 06/12/2022

0

Stan Verice Rakočević budi sećanja

Modna kreatorka Verica Rakočević, svoje parče raja pre nekoliko godina pronašla je u kući nadomak Beograda, na prelepoj Avali. Daleko od gradske vreve, harmoničan život deli sa suprugom Veljkom, a uprkos predrasudama koje su pratile njihovu ljubav, par je odavno dokazao da ima skladan odnos i lep život.

Pročitajte: Da li je moguće da ove vitke noge gaze osmu deceniju - Poznatoj dami uspelo je nemoguće, zaustavila je vreme

Petar Đorđević

 

Verica se ovih dana sa setom prisetila nekadašnjeg života i luksuznog doma koji je posedovala u centru Beograda. Na Instagramu je podelila fotografiju prelepog salonca ispunjenog stilskim nameštajem uz dirljiv komentar.

Pročitajte: Viđali ste nešto slično, ali u najskupljim časopisima - Elena Karaman pokazala najintimniji deo novog doma FOTO

Arhiva Hello!

 
 

„Naletela sam slučajno na sliku kutka stana u kome sam provela veliki deo života. Uvek kada prođem pored zgrade pogledam na te prozore i zapitam se kako je sada unutra. Nekada sa setom, nekada sa srećom pri pomisli na moju kuću u kojoj živim, hrast na ulazu i slobodu koja mi daje krila. Tajna slobode leži u hrabrosti. Perikle“, napisala je Verica.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti