Zauvek tvoji najveći fanovi, deko: Piksijeve unuke oduševile, pogledajte šta su uradile posle poraza u Kataru FOTO

Zauvek tvoji najveći fanovi, deko: Piksijeve unuke oduševile, pogledajte šta su uradile posle poraza u Kataru FOTO

Autor: | 03/12/2022

0

Piksijeve unuke oduševile

Selektor Dragan Stojković Piksi sa svojim orlovima nije uspeo da se plasira u osminu finala Svetskog prvenstva. U Kataru ga je bodrila cela porodica: supruga Snežana, ćerke Anja i Andrea, sin Marko. Iako se od našeg tima očekivalo mnogo više od onoga što su pokazali, proslavljeni fudbaler ne očajana i najavljuje pohod na predstojeća takmičenja.

– Što se tiče moje budućnosti, tu se ništa neće promeniti. U martu nastavljamo kvalifikacije za Evropsko prvenstvo. Naravno, biću daleko srećniji da mi igrači budu zdravi i u top formi – izjavio je na konferenciji za medije.

Pročitajte: Orlovi eliminisani sa Svetskog prvenstva, oglasio se Piksi - Što se tiče moje budućnosti kao selektora...

Getty Images

 

Podršku ocu među prvima je pružio sin Marko koji je po završetku utakmice između Srbije i Švajcarske na Instagramu napisao:

“Ponosan sam na naše igrače. Dali su svoj maksimum pored problema sa svim povredama. Ponosan sam na svog tatu! Ponosan sam što sam Srbin! Glavu gore i ide se dalje.”

Pročitajte: Zgodna brineta - Piksijev sin ljubi samo takvu lepoticu FOTO

Instagram

 

Piksijeve unuke poslale snažnu poruku

Oca nije zaboravila ni ćerka Anja koja se javila iz Francuske, gde živi sa suprugom i decom. Na popularnoj društvenoj mreži objavila je fotografiju Piksijevih unuka Indije Rouz i Kasije Ginze koje su specijalno za ovu priliku obukle dresove reprezentacije.

“Zauvek tvoji najveći fanovi, deko”, napisala je Anja na Instagramu.

Instagram

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još