Dea Đurđević najavila venčanje i rasplakala sve: Nemam pelene, idem sama u toalet, srećnija sam nego pre

Dea Đurđević najavila venčanje i rasplakala sve: Nemam pelene, idem sama u toalet, srećnija sam nego pre

Autor: | 21/11/2022

2

Popularni novinarski par Dea ĐurđevićMladen Mijatović konstantno privlače pažnju javnosti otkako su pre šest godine priznali da su u vezi. Iako je razlika u godinama dve decenije, Dea i Mladen odlično se slažu i ne kriju da ne mogu jedno bez drugog. Voditeljkina najveća podrška posle straviče nesreće u kojoj je teško povređena upravo je bio njen verenik. Još nisu stali pred matičara, a i ne žure.

Pročitajte: Dea progovorila o raskidu sa Mladenom - U šoku sam, nemojte to da pišete

Instagram

 

- Svi se šale sa mnom da nam je vreme za svadbu. Sve u svoje vreme. Idemo korak po korak. Uživamo u ljubavi i kada se svadba desi, desiće se. Sve ide svojim tokom, uopšte nismo opterećeni svadbom. Desiće se i to. Ne žurimo pred oltar. I kao devojčica sam se igrala pištoljima, tako da venčanicu nisam zamišljala ‒ priznala je nedavno voditeljka za domaće medije, a sada je gostujuću u emisiji "Premijer - vikend specijal" končano svadbu i najavila. 

Voditelj ju je pitao da li će u narednoj godini stati na ludi kamen, a Dea je kao iz topa odgovorila.

- Staću na ludi kamen, sad moram kad sam ti rekla - raspoloženo je rekla i svojim daljim izlaganjem rasplakala sve.

Pročitajte: Žene su poludele za dijetom Dee Đurđević - Smršajte 30 kg uz samo jedan trik

Instagram

 

Dea jena pitanje da li se sada oseća kao invalid u nekim situacijama, s obzirom da širi javnosti poruku o snazi i hrabrosti, iskreno odgovorila:

- Da, pa ne mogu da isečem meso, ne mogu da vežem kosu. Kad je promena vremena, ja ne mogu da se okupam. Ja sam mnogo srećnija sad, neke stvari ne mogu da uradim, ali ja sam toliko srećnija nego pre. Prvo ja se probudim, imam prozor, nemam pelene, idem sama u toalet, mogu da zagrlim koga hoću! Kad se tako probudiš, sve ostalo u životu ti je gratis.

Instagram

 

 

Komentari (2)

Loading
snezana 17:43 22.11.2022
Odgovori

Neka vam Bog podari sve najbolje u zivotu! Ljepotica si Dea ! Tvoj partner je jako sarmantan i neka vas je Bog spojio! Bog neka vas cuva!

Mira Markovic 14:34 23.11.2022
Odgovori

Bravo za Deu za Mladena zivot je pred njima i zelim im svu srecu ovoga sveta.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti