Dea Durđević je dve godine o ovome ćutala, ali više ne želi: Biću potpuno iskrena

Dea Durđević je dve godine o ovome ćutala, ali više ne želi: Biću potpuno iskrena

Autor: | 02/02/2021

0

Dea Đurđević pre tačno dve godine doživela je stravičnu nesreću, koja joj je u potpunosti promenila život. Voditeljki je od siline udarca autobusa, koji ju je zakačio tog hladnog februarskog jutra kada je išla na posao,otkinuta ruka. Lekari su brojnim operacijama i velikim čudom uspeli da učine skoro nemoguće i spasu joj ruku, kao i ono najvažnije - život. 

- Doktori su moje povrede okarakterisali kao ratne i rekli su da ovako nešto preživljava jedan u milion. I uspela sam. Odnosno, uspeli smo. Mislim da ću na terapije ići dugi niz godina s obzirom na težinu mojih povreda i tempo oporavka. Ukoliko doktori misle da treba još neka intervencija da se uradi, poslušaću ih. Imam potpuno poverenje u naše zdravstvo i naši lekari su zaista veliki heroji - govori sada Dea Đurđević, koja se odavno vratila poslu koji voli.

Pročitajte: Danilo Ikodinović uz Deu - Prošao sam kroz slične stvari pre deset godina svojom krivicom, a ona je stradala nedužna


foto ATA Images

 

Dea je u intervjuu za "Blic" otkrila i kako, zaista, danas živi. 

- Još uvek živim sa bolom i psihičkim i fizičkim. Mene svakodnevno boli ruka, karlica, kičma i svi ožiljci, ali pijem dobru terapiju koja mi donekle ublaži bol. Pogotovo kada je promena vremena, razumeće me svako ko ima neku povredu ili je imao težu operaciju. Međutim, ne žalim se. Mnogo sam srećna što sam živa i što imam priliku da neke odluke promenim, donesem nove i da formiram svoj život po svojoj meri. Inače, taj sedmi februar ne proslavljam kao drugi rođendan, već ga provodim sa svim doktorima i medicinskim sestrama i tehničarima koji su se borili sa mnom da preživim - kaže Dea Đurđević, koja po prvi put otkriva i da se sa traumom i dalje svakodnevno bori. 

- Na psihi i lečenju još uvek radim, da budem potpuno iskrena. Zatim je 2020. godina donela novu strepnju, a to je zdravlje mojih najbližih, ali i svih ljudi koje poznajem ili ne poznajem. Već u drugom talasu sam znala mnogo onih sa lošom kliničkom slikom i preminulih koji su mi bili dragi. To je strašan osećaj - zaključila je hrabra voditeljka. 

Pročitajte: Prvi put posle stravične nesreće Dea Đurđević pokazala povređenu ruku (foto)

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs PVJ ATA Images

Slične Vesti