Marina Tadić pokazala presladak momenat - Evo kako Vera i njen tata provode vreme (foto)

Marina Tadić pokazala presladak momenat - Evo kako Vera i njen tata provode vreme (foto)

Autor: | 08/12/2020

0

Marina Tadić ‒ porodica je zauzela primarno mesto u njenom životu i svaki slobodan trenutak pevačica posvećuje ćerki Veri i suprugu. Ipak, svoje malo porodično carstvo Marina čuva od radoznalih pogleda i uživa u vremenu i trenucima koji su samo njihovi.

Ipak, pevačica je jednom fotografijom pokazala kako Vera i njen tata provode vreme. Naime, na „Instagramu“ je objavila fotografiju na kojoj Vera grli svog tatu, a zajedno bodre „Zvezdu“. U opisu fotografije Marina je napisala: „Igra 'Zvezda'“.

Pročitajte: Marina Tadić objavila prvu sliku sa ćerkom - Upoznajte neodoljivu Veru (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marina Tadic (@marinatadic_official)

Marina Tadić - porodica je sada prioritet

Pevačica ne skriva da uživa što se na neko vreme povukla iz javnosti kako bi uživala u vremenu provedenom sa porodicom. Ujedno, u jednom intervjuu za magazin „Hello!“ otkrila je da i ne želi da previše eksponira partnera koji nije javna ličnost i ima pravo na privatnost.

‒ Verin tata nije javna ličnost i ne voli da se eksponira. Mi smo kao ostali parovi. Vrlo smo srećni jedno pored drugog, ali nemamo potrebu da to potenciramo i dokazujemo na društvenim mrežama. Živimo pravi život. On je pre svega divan suprug i još divniji otac. U svemu mi pomaže i ništa mu nije teško. Njih dvoje imaju svoje teme i vreme za šetnju, maženje, uspavljivanje. Trudimo se da ravnomerno utičemo na Verino odrastanje i vaspitavanje ‒ iskreno je rekla Marina.

Pročitajte: Marina Tadić konačno objavila fotografiju sa partnerom (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marina Tadic (@marinatadic_official)

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram