Marina Tadić konačno objavila fotografiju sa partnerom (foto)

Marina Tadić konačno objavila fotografiju sa partnerom (foto)

Autor: | 30/06/2020

0

Marina Tadić dečko ‒ jedna od najviše pretraživanih složenica na „Guglu“. Pevačica je dugo uspevala da sakrije od javnosti da je u blagoslovenom stanju, a jaču polovinu i dalje čuva. Otako je na svet donela ćerku Veru, Marina se u potpunosti posvetila porodici. Iako je nedavno za naš magazin priznala da ne krije partnera, izgleda da je Marinin ljubavni život i dalje obavijen velom tajni.

‒ Verin tata nije javna ličnost i ne voli da se eksponira. Mi smo kao ostali parovi. Vrlo smo srećni jedno pored drugog, ali nemamo potrebu da to potenciramo i dokazujemo na društvenim mrežama. Živimo pravi život. On je pre svega divan suprug i još divniji tata. U svemu mi pomaže i ništa mu nije teško. Njih dvoje imaju svoje teme i vreme za šetnju, maženje, uspavljivanje. Trudimo se da ravnomerno utičemo na Verino odrastanje i vaspitavanje ‒ iskreno je rekla Marina za „Hello!“.

Pročitajte: Sjajna frizura za trendi mame - Pogledajte kako sada izgleda Marina Tadić (foto)

Marina Tadić ‒ Dečko najveća podrška

Iako je veoma srećna sa emotivnim partnerom, Marina Tadić i njen izabranik ne razmišljaju da svoju vezu podignu na veći nivo.

‒ Nikada nisam krila partnera. On jednostavno nije čovek iz javnog života i nije nikada želeo da se slika. Ja takođe ne želim da potenciram njegovo javno pojavljivanje jer znam koliko je meni teško kad hoću da se opustim sa prijateljima i onda uvek neka tenzija. Tako da je njemu ovo strahovito – iskrena je Marina.

Pročitajte: Samo tri meseca nakon porođaja - Marina Tadić u kupaćem iznenadila sve

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marina Tadic (@marinatadic_official) дана 8. Апр 2020. у 8:46 PDT

S obzirom na to da joj je dečko najveća životna podrška i pomoć oko ćerke Vere, Marina se trudi da njihova ljubav bude sve jača i da niko ne bude zapostavljen. Trude se da svaki slobodan trenutak posvete jedno drugom, makar to bilo nakratko u vreme kada Vera spava. Upravo tada, u smiraj dana, pevačica je, uživajući sa uspešnim beogradskim advokatom, zabeležila trenutak sreće. Na svom „Instagramu“ objavila je prvu fotografiju partnera, sa prelepom porukom.

‒ Sve što nam treba ‒ kratka je Marinina poruka pored romantične fotografije na kojoj ona i njen partner posmatraju divan zalazak sunca pored reke.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marina Tadic (@marinatadic_official) дана 28. Јун 2020. у 11:56 PDT

Marina je odlučila da ove godine sa voljenim partnerom i ćerkom pobegne daleko od gradske gužve i tu dočeka svoj rođendan.

- Moj rođendan - napisala je srećna pevačica pored fotografije na kojoj je pokazala koliko zanosno izgleda samo nekoliko meseci posle porođaja.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marina Tadic (@marinatadic_official) дана 29. Јун 2020. у 11:39 PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Luka Šarac, instagram
Tagovi: marina tadić