Njen život nikada više neće biti isti... Dom Dženifer Aniston zavijen u crno: Volim te do kraja vremena

Njen život nikada više neće biti isti... Dom Dženifer Aniston zavijen u crno: Volim te do kraja vremena

Autor: | 14/11/2022

0

Preminuo otac Dženifer Aniston

Džon Aniston Anastasakis, poznati američki glumac grčkog porekla, preminuo je u 89. godini. Pored brojnih vrsnih uloga koje je ostvario, Džon je javnosti poznat i kao otac jedne velike holivudske zvezde. Po prezimenu i poreklu već vam je jasno da je reč o Dženifer Aniston.

Pročitajte: Jednostavno i jeftino - Dženifer Aniston je 10 godina jela istu salatu

Guliver Getty Images

 

Tužnu vest objavila je glumica na svom Instagramu, uz fotografije iz detinjstva.

- Dragi tata... Bio si jedno od najboljih ljudskih bića koje sam ikad srela. Zahvalna sam što si u raj otišao mirno i bez bola. I baš 11. novembra. Uvek si imao savršen tajming. Taj broj, taj datum od sada će za mene imati još veći značaj. Volim te do kraja vremena. Ne zaboravi da me posetiš – napisala je Dženifer i ganula ceo svet.

Pročitajte: I stena bi zaplakala... Umesto čestitke za rođendan Jelena Njegomir majci napisala pismo - Dugo mi je trebalo da izrastem iz tvog krila

Džon Aniston rođen je 1933. godine u Hanji na ostrvu Krit. Šezdesetih godina emigrirao je u Sjedinjene Države, gde je i počeo karijeru. Proslavio se zahvaljujući nekad popularnoj seriji “Dani naših života”. Dženifer, koju je dobio u prvom braku sa Nensi Dau, bila je izuzetno vezana za njega.

Guliver Getty Images

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti