Zaplakaće svi: Poslednja želja Džeja Ramadanovskog biće ispunjena na njegovoj sahrani

Zaplakaće svi: Poslednja želja Džeja Ramadanovskog biće ispunjena na njegovoj sahrani

Autor: | 08/12/2020

0

Poslednja želja Džeja Ramadanovskog u potpunosti oslikava njega, njegov boemski duh, i umetničku dušu. Iako je prerano otišao, zauvek zaspavši u svom domu na Dorćolu, kako je celog života i zamišljao da će umreti, imao je poslednju želju. Prijateljima i porodici umeo je da kaže da mu tu poslednju želju ispune na dan kada ga budu sahranjivali.

- Čujem se sa ćerkama njegovim. Marija je sa mamom, Ana je kod kuće. Prolaze dani, nema ga da se javi i sve nam je teže. U kafiću smo na Dorćolu, dolaze ljudi, prijatelji, sve je vest pogodila mnogo. Porodica i ja se bavimo sahranom, sređujemo sve što treba. Imao je želju kad umre da mu na grobu zasvira 50 violina, hteo je tu muziku 60-ih. Pokupili smo sve muzičare, ispratićemo ga baš kako je zamislio i kako dolikuje - rekao je Zoran Jagodić Rule, Džejev najbolji prijatelj.

Pročitajte: Džej Ramadanovski - Poželeo sam da legnem i više nikada se ne probudim

Najnovije informacije posle obdukcije navode da legendarni pevač nije bio zaražen korona virusom i da opaki virus nije bio razlog pevačeve prerane smrti. Pevač, koga javnost danima opakuje, biti sahranjen u petak, 11. decembra, u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu, a počivaće pored glumca Ivana Bekjareva.

Podsetimo, Džeju je pozlilo u njegovom stanu na Dorćolu, gde je bio u strogoj izolaciji zbog korona virusa. Ekipa Hitne pomoći ubrzo je stigla na lice mesta i započela reanimaciju, međutim, uprkos svim naporima lekara, on je preminuo.

Pročitajte: Džej Ramadanovski iskreno o svom zdravstvenom stanju - Biće bolje

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram