Džej Ramadanovski iskreno o svom zdravstvenom stanju: Biće bolje

Džej Ramadanovski iskreno o svom zdravstvenom stanju: Biće bolje

Autor: | 03/11/2020

0

Džej Ramadanovski, pre tačno tri godine operisao je srce, a njegovo stanje tada nije bio naivno. Džej je imao hiruršku intervenciju srčanih zalistaka u Beču. Tada je za domaće medije priznao da se veoma plašio odlaska “pod nož” i da mu je svašta u tim trenucima prolazilo kroz glavu.

– Mene kada ljudi vide nikada ne bi pomislili da imam problema sa srcem. Ali znate kako se kaže: spolja gladac, a unutra jadac. I onda su mi doktori još pre godinu dana rekli: “Moraš da operišeš srce ako nećeš da umreš.” Bilo mi je teško. U jednom trenutku sam pomislio: “Što, bre, ne crknem! Da legnem i više nikada se ne probudim i da me ujutru ne sačekaju svi problemi – rekao je folker tada i priznao kako se rešio loših misli:

– Svima nama tako nekad dođe u životu, sve nam se smuči… Ali me onda prijatelji urazume, a imam i dve ćerke, unuka… Iako sam mangup, priznajem da sam se mnogo uplašio smrti. Ovo nije bila nimalo naivna operacija. Nije ti svejedno kada ideš da te seku, a nemoćan si. Mnogo se zahvaljujem doktoru koji mi je spasio život.

Pročitajte: Džej Ramadanovski - Poželeo sam da legnem i više nikada se ne probudim

Operacija je uspešno urađena, a Džej se ubrzo osećao odlično, iako mu je sledio duži period rehabilitacije. Danas, tri godine kasnije, pevač otkriva kako se oseća.

- Pazim se koliko mogu, biće bolje. Korona je sad, poštujem mere, nosim masku. Kako svi, tako i ja. Ugojio sam se. Nema posla, pa se jede - rekao je Džej Ramadanovski za "Blic".

Džej se dotakao i situacije na estradi s obzirom da trenutno mnogi pevači nemaju posla.

- Najviše mi je žao muzičara. Onih što sviraju u Skadarliji, a kući ima troje dece. Šta ja da se žalim - zaključio je naš popularni pevač.

Pročitajte: Džej Ramadanovski - Izbegao stravičnu nesreću

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images