Stigli nalazi obdukcije Džeja Ramadanovskog, otkriveno da li je bio zaražen koronom

Stigli nalazi obdukcije Džeja Ramadanovskog, otkriveno da li je bio zaražen koronom

Autor: | 08/12/2020

0

Džej Ramadanovski korona virus nikako nije želeo da dobije i čuvao se svakog dana, nigde nije izlazio, niko mu nije dolazio, a u medijima se proširila informacija da je umro u snu. Najnovije informacije navode da legendarni pevač, ipak, nije bio zaražen korona virusom i da opaki virus nije bio razlog pevačeve prerane smrti. Samo nekoliko dana pre tragične nedelje 6. decembra, Džej je priznao da nikako ne sme da se zarazi koronom.

- Ne smem nigde da izlazim da ne bih došao u rizik da se zarazim. Već sam imao zdravstvenih problema sa srcem i virus za mene može da bude koban. Ne viđam se sa čak ni sa najboljim prijateljima i moram da priznam da mi mnogo nedostaje kafana. Boem sam u duši i jedva čekam ponovo da odem u neku birtiju kad sve ovo prođe, iako ne bih smeo da pijem - rekao je Džej za domaće medije.

Pročitajte: Džej Ramadanovski iskreno o svom zdravstvenom stanju - Biće bolje

Dok je rađena obdukcija, porodica preminulog Džeja Ramadanovskog se nalazila na groblju gde su dogovarali sve detalje njegove sahrane. Pevač, koga javnost danima opakuje, biti sahranjen u petak, 11. decembra, u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu, a počivaće pored glumca Ivana Bekjareva.

Podsećamo, Džej je preminuo u nedelju u svom stanu na Dorćolu, kada mu je srca iznenada stalo. Nešto posle 14h lekari su pokušali da ga reanimiraju, ali nisu uspeli. Pevač je pre tri godine operisao srčane zaliske u Beču i tada su mu doktori rekli da mora strogo da vodi računa o ishrani i zdravom životu. Iako je bio svestan rizika, nije se pridržavao propisanih pravila.

Pročitajte: Džej Ramadanovski - Korona virus bi za mene bio koban

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 1️⃣4️⃣ ♏ (@posle_mnogo_vremena_)

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram

Slične Vesti

Pročitajte još