Razvod ga je baš promenio: Ovako danas izgleda bivši muž Sanje Marinković koji godinama beži od kamera FOTO

Razvod ga je baš promenio: Ovako danas izgleda bivši muž Sanje Marinković koji godinama beži od kamera FOTO

Autor: | 13/11/2022

0

Bivši muž Sanje Marinković ne voli da se eksponira

Iako je karijeru izgradio na televiziji, radeći kao montažer i producent, i deset godina proveo u braku sa Sanjom Marinković, jednom od naših najpopularnijih voditeljki, o Aleksandru Uhrinu malo toga se zna. 

Uspešno je izbegavao pojavljivanja na društvenim događajima, nije učestvovao u davanju porodičnih intervjua, a nije se oglasio ni kada je do javnosti stigla informacija o razvodu.  

Pročitajte: Srce je ponovo na mestu! Sanja Marinković potvrdila najlepše vesti - Istina je, vratio se u moj život! (foto)

Dušan Petrović

 

- I pored toga što smo se razveli, Aleksandar i ja smo najbolji prijatelji i roditelji svog deteta. Komuniciramo i viđamo se na dnevnom nivou i kada je reč o našem sinu Strahinji, sve je kako što je nekada bilo - poručila je Sanja u zajedničko ime. 

Aleksandra smo prvi, a verovatno i poslednji put, videli sa Sanjom na fotografijama sa venčanja, koje su organizovali u limuzini na putu do aerodroma, odakle su otputovali na medeni mesec u Pariz.

Pročitajte: Noćni pozivi više nisu tajna! Sanja Marinković PRIZNALA sve o vezi sa bivšim suprugom Aleksandrom Uhrinom

Srđan Bosnić

 

Danas, dve godine posle razvoda, Aleksandar izgleda prilično drugačije. Smršao je, osedeo i, mada je Sanja uvek govorila da vodi zdrav život, na retkim fotografijama koje se mogu naći na društvenim mrežama neizbežna je cigareta u ustima. 

Facebook

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još