Mesto mira, spokoja i vere: Ivana Mihić sreću pronašla u manastiru, punog srca saopštila lepe vesti FOTO

Mesto mira, spokoja i vere: Ivana Mihić sreću pronašla u manastiru, punog srca saopštila lepe vesti FOTO

Autor: | 11/11/2022

0

Ivana Mihić pronašla je mir u manastiru

Ivanu Mihić dugo nismo videli na malim ekranima, još od serije “Vojna akademija”, u kojoj je igrala Emiliju Stošić. Ipak, glumica je prilično aktivna na društvenim mrežama, gde skoro svakodnevno sa pratiocima deli momente iz privatnog života.

Vreme uglavnom provodi u porodičnoj kući nadomak Beograda, gde se posvetila uzgajanju voća i povrća, a u tome joj nesebično pomažu i komšije.

Pročitajte: I to se dogodilo - Ivana Mihić konačno PRED OLTAROM, prve fotografije sa ceremonije u manastiru Rajinovac

Instagram

 

Ivanin otac, scenarista Gordan Mihić, koji je preminuo pre tri godine, sahranjen je na groblju manastira Rajinovac, nadomak Grocke. Sa majkom, glumicom Verom Čukić, često posećuje tu svetinju, a u međuvremenu je postala i volonter manastira gde redovno pomaže oko popravki, renoviranja i svakodnevnih životnih potreba.

Pročitajte: Povukao se sa scene, pustio kosu i novi život pronašao u veri - Evo u kom je manastiru Milan Stanković

Instagram

 

“Danas je dan rođenja Presvete Bogorodice, Mala Gospojina, slava manastira Rajinovac. Čestitam slavu sestrinstvu i starešini manastira Arhimandritu Serafimu. Zadivljena sam obnovom i unapređenjem manastira za koje je najviše zaslužan Arhimandrit Serafim, njegova vizija, snaga, upornost, ogromna vrednoća i spremnost da se bespoštedno daje”, napisala je nedavno Ivana Mihić u Instagram objavi, zahvaljujući se na odlikovanju koje je dobila od Srpske pravoslavne crkve.

“Nastavljamo dalje. Vaš sam volonter punim srcem,” poručila je.

Pročitajte: Ivana Mihić - Nisam razmišljala o usvajanju, želela sam da rodim svoje dete

Instagram

 

Odrastajući uz roditelje, vodeća imena filma i televizije, Ivana je i sama od najranijih dana bila deo tog sveta. Pred kamere je stala sa devet godina u seriji “Srećna porodica”, a zapaženu ulogu ostvarila je i u filmu “Varljivo leto '68”, koji je snimila kao trinaestogodišnjakinja.

Pročitajte: Najtužnija sam na svetu celom - Ivana Mihić objavila užasne vesti na Instagramu, prijatelji je teše FOTO

Fakultet dramskih umetnosti upisala je kao prva na listi, a u njenoj klasi bili su i Dubravka Mijatović, Dragan Mićanović, Nebojša Dugalić...

Kasnije smo je gledali u brojnim filmovima i serijama, kao i u predstavama Pozorišta na Terazijama, a svoju svestranost je pokazala i osnivanjem producentske kuće, ali i kao autor nekoliko knjiga.

Privatna Arhiva

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti