Miodrag Radonjić postao tata: Za sina odabrao tradicionalno srpsko ime

Miodrag Radonjić postao tata: Za sina odabrao tradicionalno srpsko ime

Autor: | 09/12/2020

0

Glumac Miodrag Radonjić postao je tata, a pripreme za dolazak bebe trajale su danima. Ponosni tata potvrdio je najlepše vesti.

Miodrag i Milica postali su roditelji, a popularni "Baća" priredio je slavlje u porodičnom domu.

- Oboje su presrećni zbog prinove. Miodrag se veselio samo sa najbližima zbog korone, pazi na sve mere zaštite ponajviše zbog novorođenčeta. Stigao im je najlepši novogodišnji poklon - otkriva izvor za "Blic".

Miodrag i Milica, kako saznaje "Kurir" dobili su sina kome su dali ime Sava. U našem narodu ovo ime vezuje se za Rastka Nemanjića, Svetog Savu i staru srpsku tradiciju.

Pročitajte: Prelepe vesti - Miodrag Radonjić postaje tata!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miodrag Radonjic (@radonjicmiodrag)

Miodrag Radonjić postao je tata, a lepe vesti, da je njegova Milica trudna, dugo je čuvao samo za sebe. Kada je odlučio da i sa javnošću podeli svu radost, koju on i njegova devojka osećaju, rekao je:

- Dar novog života je najvažnija i najlepša stvar koju čovek može imati, hvala svima na lepim željama. Veoma se radujemo novim avanturama i lepim trenucima koji nas očekuju. Ipak, Milica i ja bismo voleli da ova tema ostane naša porodična stvar, pa nadalje neću to javno komentarisati - izjavio je glumac.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram